Reklama

Reklama

Ferry

Trailer

VOD (1)

Obsahy(1)

Jak začínal narkobaron Ferry Bouman ze seriálu Undercover? Co bylo předtím, než ovládl podsvětí a dostal se do hledáčku policie? (Netflix)

Videa (1)

Trailer

Recenze (37)

Lukoboss 

všechny recenze uživatele

Seriál Undercover jsem (zatím) neviděl, každopádně tenhle filmovej prequel mu dělá víc než dobrou reklamu, takže na seriál, kterej je dle hodnocení ještě lepší, určitě mrknu. F. Lammers v hlavní roli je tak zvláštně nesympatickej až buransky neohrabanej, že je vlastně úplně skvělej, a k němu pak drobná, lehce naivní, střelená a pěkná E. Schaap jakožto perfektní protiklad. Paradoxně musím říct, že romantická linka flmu, kterej by měl být spíš dramatem s prvky kriminálky, mně tentokrát vůbec nevadila, nějak si to do toho drsnýho mafiánskýho okolí sedlo. Navíc neotřelý venkovský prostředí Nizozemskýho kempu a k tomu divokýho Amsterdamu tomu dodává něco navíc. Pravdou je, že snímek není nijak zvlášť akční, spíš se víc mluví a buduje napětí, ale s tím já jsem v pohodě, nenudil jsem se. ()

McGuffin 

všechny recenze uživatele

Mladá štíhlá blondýna ze Severního Brabantu na jihu Nizozemska sbalí postaršího nemluvného tlouštíka z Amsterdamu jménem Ferry, povoláním gauner. Který sice přijel na venkov zlikvidovat trojici mládenců zabivších syna jeho zaměstnavatele, a pohádat se se sestrou, ale její láska ho nemine. A jen ta je příčinou smíru se sestrou, vraždy zaměstnavatele a všech svých kolegů a počátku obchodu s drogou produkovanou posledním mládencem z trojice, blondýny bratrem. P.S. To je zpráva o scénáři Nico Moolenaara a Barta Uytdenhouwena, ne o filmu z něj. www.macguffin.cz ()

Reklama

Xarxees 

všechny recenze uživatele

Takže - nejdřív jsem si přečetl komentáře, abych věděl na co jdu koukat, na základě toho jsem zjistil, že existuje nějakej seriál Undercover (jó, takovýhle mezery mám - většinou koukám na sci-fi, postapo atd.). A jsem týhle posloupnosti rád, protože mě to docela navnadilo na ten seriál, o kterým se píše vcelku dobře. Tenhle kousek je natočenej hodně dobře, akce docela dost, romantika a nijak přehnanej závěr. Možná by to chtělo trochu lepší muziku, ale na druhou stranu zas nestrhává od děje. Každopádně jsem se u toho nenudil a při scéně na pouti jsem si s chutí zavzpomínal na starý časy. Asi budu zas muset na pouť :-D ()

klukluka 

všechny recenze uživatele

Výbornej prequel k seriálu Undercover, kterej si zajímavě neotesanej Frank Lammers ukradl v mých očích z velké části pro sebe. Takže mi dnes stačilo vidět jeho tvář, nápis Ferry a okamžitě se měnil pořadník mých priorit na večer. A vůbec nelituju, byl to fičák! Díky tomuhle filmu toho o Ferrym víme mnohem víc, jeho postava tím získala mnohem větší plasticitu. Stejně tak postava jeho přítelkyně Danielle. Bylo fajn vidět zrod a genezi jejich vztahu, i počátky Ferryho podnikání. Téhle partičce kolem Undercover se povedl i tento film, v tom mám naprosto jasno. Jediný, s čím si lámu hlavu, je, v jakým bych si to teď pustil pořadí..? Chtěl bych prvně vidět film, nebo bych i napodruhé začal serošem..? Ten mě totiž bavil přece jen o poznání víc. ()

xxmurphyxx 

všechny recenze uživatele

Dnes som si to pustil len tak na zabitie večera, bez toho aby som niečo o filme vedel, aby som vedel niečo o seriály, ktorý tomu predchádzal. Očakával som takú light krimi drámu s romantickou zápletkou, čo som v podstate aj dostal. Akurát v trošku inom pomere ako som očakával. Tej akcie tu bolo dosť málo a sama o sebe bola taká...obyčajná, sedlácke vybavovanie účtov za použitia starého kolta a pár nábojov. Zato tej romantickej linky tu bolo viac ako som čakal. Čo som ale ozaj nečakal a som prekvapený, ako moc ma bavila. Neviem prečo, ale celý ten jednoduchý príbeh o prepade s predvídateľným koncom mi bol u prdele a užíval som si práve každú scénku ústrednej dvojice a ich zbližovania. Frank Lammers je pre mňa neznámy rovnako ako Elise Schaap no o to viac ma príjemne prekvapili. Frank je výzorovo úplne atypický anti/hrdina, kde svojou hrbatou postavou, kysuckým melírom, prefúkaným mega frňákom a neohrabaným chovaním búra všetky zaužívané mýty a drsných poskokoch mafie. A Elise je jednoducho brutálne sympatická a dobrosrdečná pička, ktorú by chcel za susedku asi každý. Ta chémia medzi nimi ma veľmi bavila. ()

Galerie (42)

Reklama

Reklama