foto

Jeong-woo Choi

  • nar. 17.2.1957 (61 let)
    Jižní Korea
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Manyeo
2015 Segyeiljoo
2012 Vyšinutí
2011 Přední linie
Soosanghan gogaekdeul
2010 Euihyeongje
2009 Dok
Haneulgwa bada
Marin boi
2008 Bílé maso
2007 Donggeo, dongrak
Sonyeon kamdok
Soo
Ssonda
Uri dongne
2006 Abeojiwa mariwa na
Arang
Cheonhajangsa Madonna
Hanbando
Urideului haenbokhan sigan
2005 Gonggongui jeok 2
Nebohá paní Pomsta
2004 Baramui jeonseol
2002 Yeonae soseol
2001 Indian sseommeo

TV seriály

2018 Choigoan ihon (TV seriál)
Kati sallaeyo (TV seriál)
2017 Byeolbyeol myeoneuri (TV seriál)
Ipan sapan (TV seriál)
2016 Aiga dasut (TV seriál)
Gutbai miseuteo beullak (TV seriál)
2015 Aein isseoyo (TV seriál)
Boolgoolui chayeosa (TV seriál)
Chaghaji anheun yeojadeul (TV seriál)
Sinbuneul sumgyeola (TV seriál)
2014 Dakteo peuroseuteu (TV seriál)
Dakteo yibangin (TV seriál)
Mai sikeurit hotel (TV seriál)
2013 Gwanggocheonjae Lee Tae-baek (TV seriál)
Joogoonui taeyang (TV seriál)
Saranghaeseo namjoona (TV seriál)
Woowahan nyeo (TV seriál)
2012 Nae ddal Seoyoungi (TV seriál)
Seutaenbai (TV seriál)
Shineui kwijeu shijoon 3 (TV seriál)
Yooryung (TV seriál)
2011 49il (TV seriál)
Midas (TV seriál)
Poseidon (TV seriál)
Shimya byungwon (TV seriál)
Shineui kwijeu shijoon 2 (TV seriál)
Siti hyunteo (TV seriál)
2010 Geomsa peurinseseu (TV seriál)
Reonning, goo (TV seriál)
Shineui kwijeu (TV seriál)
2009 Chanranhan yusan (TV seriál)
Hieoro (TV seriál)
2006 Yeonae shidae (TV seriál)
Youngaesomun (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace