foto

Ian Harding

  • nar. 16.9.1986 (31 let)
    Heidelberg, Západní Německo
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Narodil sa 16.9.1986 v Heidelbergu v Nemecku do vojenskej rodiny. O niekoľko rokov neskôr sa jeho rodina presťahovala do Virginie, kde začal navštevovať dramatický krúžok na svojej strednej škole, Georgetown Preparatory School. V jednom z rozhovorov priznal, že do dramatického krúžku sa prihlásil najmä kvôli dievčatám, pretože chodil na čisto chlapčenskú školu a dramatický krúžok mali spojený s dievčatami z vedľajšej školy, čo bolo podľa jeho slov pre mladého chalana veľkým lákadlom.

Neskôr sa však do herectva zamiloval a po vysokej škole sa rozhodol presadiť vo filmovej brandži a našiel si manažéra. Ako sám povedal vďaka nemu je dnes zamestnaný herec. Na svojom konte má niekoľko filmov a TV úloh, avšak preslávila ho až úloha Ezru Fitza v seriáli Pretty Little Liars. Stvárňuje tu učiteľa angličtiny, ktorý sa zamiluje do svojej študentky Arie, z čoho sa stáva zakázaná láska.

Medzi jeho záľuby patrí čítanie (v tomto sa veľmi nelíši od svojej seriálovej postavy), jedlo, behanie a najradšej trávi čas so svojimi priateľmi.

Cherry_Bomb

Herecká filmografie

Filmy

2018 Office Uprising
2017 People You May Know
2016 AthenaGirls
Pale Blue
2015 Addiction: A 60's Love Story
Minimum Wage
2014 Immediately Afterlife
2010 Láska a jiné závislosti
2009 Strašidelné příběhy
Zábavný park

TV seriály

2017 Prolhané krásky (TV seriál)
Til DeAth Do Us PArt (S07E20)
Farewell, My Lovely (S07E19)
Choose or Lose (S07E18)
další epizody (8)
2016 Prolhané krásky (TV seriál)
The DArkest Knight (S07E10)
Exes and OMGs (S07E08)
Original G'A'ngsters (S07E07)
další epizody (15)
2015 Prolhané krásky (TV seriál)
Last Dance (S06E09)
FrAmed (S06E08)
No Stone Unturned (S06E06)
další epizody (15)
2014 Prolhané krásky (TV seriál) - herec, a.z.
How the 'A' Stole Christmas (S05E13)
Taking This One to the Grave (S05E12)
No One Here Can Love or Understand Me (S05E11)
další epizody (20)
2013 Prolhané krásky (TV seriál)
Hrob nového světa (S04E13)
Teď mě vidíš, teď už ne (S04E12)
Bring Down the Hoe (S04E11)
další epizody (17)
2012 Prolhané krásky (TV seriál)
Temná jízda (S03E13)
Vražedkyně (S03E12)
Vyděšená mladá žena (S03E11)
další epizody (21)
2011 Prolhané krásky (TV seriál)
První tajemství (S02E13)
Přes moji mrtvolu (S02E12)
Družička (S02E10)
další epizody (20)
2010 Hollywood Is Like High School with Money (TV seriál)
Prolhané krásky (TV seriál) - herec, a.z.
Drž se svých přátel (S01E10)
Dokonalá bouře (S01E09)
Prosím, mluvte o mně, až budu mrtvá (S01E08) - a.z.
další epizody (10)
NCIS: Los Angeles (TV seriál)
Poplach v bance (S01E15)

TV pořady

2014 Teen Choice Awards 2014 (TV pořad)
2013 Ok! TV (TV pořad)
Teen Choice Awards 2013 (TV pořad)
2012 Teen Choice Awards 2012 (TV pořad)
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace