foto

Troian Bellisario

  • nar. 28.10.1985 (31 let)
    okres Los Angeles, California, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Troian Avery Bellisario se narodila 28. října 1985 v Los Angeles. Její otec Donald Bellisario je známý televizní producent a její matka Deborah Pratt je herečka. Troian má šest sourozenců. Měří 170 cm. Jejím partnerem je herec Patrick. J. Adams.

Před kamerou se poprvé ocitla už v roce 1989, kdy si zahrála menší roli ve filmu POSLEDNÍ POMAZÁNÍ. V následujících několika letech se mihla také v seriálech QUANTUM LEAP, TEQUILA A BONETTI a JAG. V roce 1998 si zahrála po boku sester Olsenových ve filmu TÁTA Z BILLBOARDU. Objevila se i v seriálech FIRST MONDAY a NÁMOŘNÍ VYŠETŘOVACÍ SLUŽBA.

Následovala role Jani v krátkometrážním filmu o milostném vzplanutí mezi dvěma kamarádkami UNSPOKEN (2006), ve kterém si zahrála i se svou matkou Deborah. Mohli jsme ji také vidět v dalších krátkometrážních filmech (ARCHER HOUSE a INTERSECT), kde ztvárnila jedny z hlavních rolí.

V současnosti se Troian pravidelně objevuje jako Spencer Hastingsová, jedna z hlavních postav seriálu PRETTY LITTLE LIARS, který vysílá americká stanice ABC Family.

Nejnovějším filmem, ve kterém můžeme Troian spatřit, je drama CONSENT z roku 2010. Na Visionfest 2010 získala Troian ocenění za nejlepší hlavní ženskou roli.

Pavlína "alyssa18" Pijáčková

Herecká filmografie

Filmy

2017 Chuck Hank and the San Diego Twins
Pouto
2016 Sister Cities
2015 Amy
Martyrs
Surf Noir
2014 Immediately Afterlife
2013 C.O.G.
Exiles
2012 Come Up, The
Pleased to Meet You
2011 A November
2010 Consent
Peep World
2007 Archer House
1998 Táta z billboardu
1988 Poslední pomazání

TV seriály

2017 Prolhané krásky (TV seriál)
Til DeAth Do Us PArt (S07E20)
Farewell, My Lovely (S07E19)
Choose or Lose (S07E18)
další epizody (10)
2016 Prolhané krásky (TV seriál)
The DArkest Knight (S07E10)
The Wrath of Kahn (S07E09)
Exes and OMGs (S07E08)
další epizody (20)
2015 Kravaťáci (TV seriál)
Mea Culpa (S05E08)
Na rozcestí (S04E13)
Prolhané krásky (TV seriál)
Game Over, Charles (S06E10)
Last Dance (S06E09)
FrAmed (S06E08)
další epizody (11)
2014 Prolhané krásky (TV seriál)
Thrown from the Ride (S05E04)
Surfing the Aftershocks (S05E03)
Whirly Girly (S05E02)
další epizody (4)
2013 Hey Tucker! (TV seriál)
2012 Lauren (TV seriál)
Prolhané krásky (TV seriál)
What Lies Beneath (S03E10)
The Kahn Game (S03E09)
Stolen Kisses (S03E08)
další epizody (22)
2011 Prolhané krásky (TV seriál)
The First Secret (S02E13)
Over My Dead Body (S02E12)
I Must Confess (S02E11)
další epizody (25)
2010 Prolhané krásky (TV seriál)
Keep Your Friends Close (S01E10)
The Perfect Storm (S01E09)
Please, Do Talk About Me When I'm Gone (S01E08)
další epizody (10)
2003 Námořní vyšetřovací služba (TV seriál)
2002 První pondělí (TV seriál)
1995 JAG (TV seriál)
1992 Tequila a Bonetti (TV seriál)
1989 Quantum Leap (TV seriál)

TV pořady

2016 The 42nd Annual People's Choice Awards (TV pořad)
2013 Teen Choice Awards 2013 (TV pořad)
2012 Módní styl hvězd (TV pořad)
Teen Choice Awards 2012 (TV pořad)
2005 Dancing with the Stars (TV pořad)
1997 The View (TV pořad)
1991 E! News (TV pořad)
1975 Good Morning America (TV pořad)

Hudební videoklipy

2014 The Head and the Heart - Another Story (hudební videoklip)

Scenáristická filmografie

Filmy

2017 Pouto
2013 Exiles

Producentská filmografie

Filmy

2017 Pouto

Režijní filmografie

TV seriály

2017 Prolhané krásky (TV seriál)
In the Eye Abides the Heart (S07E15)

Fanoušci tvůrce

<< 1-20 >>
všichni fanoušci
(140)
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace