foto

Dennis Lehane

  • nar. 4.8.1965 (53 let)
    Dorchester, Massachusetts, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Ocenění

  • vítězství
  • nominace

San Sebastián IFF

Spisovatelská filmografie

Filmy

2016 Pod rouškou noci - kniha
2014 Špinavý prachy - povídka
2010 Prokletý ostrov - kniha
2007 Gone, Baby, Gone - kniha
2003 Tajemná řeka - kniha

Scenáristická filmografie

Filmy

2019 The Deep Blue Good-By
2014 Špinavý prachy

TV seriály

2018 Mr. Mercedes (TV seriál)
Missed You (S02E01)
2017 Mr. Mercedes (TV seriál)
Jibber-Jibber Chicken Dinner (S01E10)
Willow Lake (S01E07)
2008 The Wire - Špína Baltimoru (TV seriál)
Vyjasnění (S05E08)
2006 The Wire - Špína Baltimoru (TV seriál)
Uprchlíci (S04E04)
2004 The Wire - Špína Baltimoru (TV seriál)
Padlí vojáci (S03E03)

Herecká filmografie

TV seriály

2011 Castle na zabití (TV seriál)
Univerzitní šampion (S03E21)
2004 The Wire - Špína Baltimoru (TV seriál)
Kompromis (S03E11)

TV pořady

2005 Noční Show Craiga Fergusona (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace