foto

Tina Chen

  • nar. Čchung-čching, Čína

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2011 Almost Perfect
Potential Wives of Norman Mao, The
2002 Tvář
1985 Lady from Yesterday, The (TV film)
1984 Airwolf (TV film)
1980 Dan August: Murder, My Friend (TV film)
1978 Duch letu 401 (TV film)
1975 Tři dny Kondora
Year of the Dragon (TV film)
1971 Paper Man (TV film)
1970 Havajané
1969 Alicin restaurant

TV seriály

2019 New Amsterdam (TV seriál)
This Is Not the End (S01E21)
2009 Nemocnice Mercy (TV seriál)
I'm Not That Kind of Girl (E08)
1995 Central Park West (TV seriál)
1984 Airwolf (TV seriál)
1973 Harry O (TV seriál)
1972 Kung Fu (TV seriál)
The Delphi Bureau (TV seriál)
V ulicích San Francisca (TV seriál)
1970 Dan August (TV seriál)
1967 CBS Playhouse (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky