foto

Christina Chang

  • nar. 29.6.1971 (46 let)
    Tchaj-pej, Tchaj-wan
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2015 The Advocate (TV film)
2014 Sea of Fire (TV film)
2012 Noc v letadle
2011 Almost Perfect
2008 Line in the Sand, A
2007 Smrtonosná past 4.0
Suspect (TV film)
2003 Válečné příběhy (TV film)
2001 Dinner and a Movie
2000 28 dní
1999 Náhodné setkání
1998 Brother Tied

TV seriály

2016 Lucifer (TV seriál)
St. Lucifer (S01E11)
2012 Firma (TV seriál)
Nashville (TV seriál)
2011 Kravaťáci (TV seriál)
Malá hříšná tajemství (S01E04)
Pomsta (TV seriál)
Single Ladies (TV seriál)
2010 Taková nenormální rodinka (TV seriál)
The Deep End (TV seriál)
Private Practice (TV seriál)
Eyes Wide Open (S03E19)
Pulling the Plug (S03E18)
Triangles (S03E17)
další epizody (4)
2009 Zapomenutí (TV seriál)
24 hodin (TV seriál)
Day 7: 7:00 a.m.-8:00 a.m. (S07E24)
Day 7: 3:00 a.m.-4:00 a.m. (S07E20)
Day 7: 1:00 a.m.-2:00 a.m. (S07E18)
další epizody (5)
2008 Eleventh Hour (TV seriál)
Mentalista (TV seriál)
2007 Traveler (TV seriál)
2006 Bratři a sestry (TV seriál)
Policejní vyjednavači (TV seriál)
2005 Vražedná čísla (TV seriál)
Jednoduchý cíl (S02E06)
Zločiny ze sousedství (TV seriál)
2004 Kauzy z Bostonu (TV seriál)
Lékařské záhady (TV seriál)
Zoufalé manželky (TV seriál)
24 hodin (TV seriál)
Day 3: 9:00 a.m.-10:00 a.m. (S03E21)
Day 3: 8:00 a.m.-9:00 a.m. (S03E20)
Day 3: 6:00 a.m.-7:00 a.m. (S03E18)
2003 Dragnet (TV seriál)
24 hodin (TV seriál)
Day 3: 3:00 p.m.-4:00 p.m. (S03E03)
Day 3: 2:00 p.m.-3:00 p.m. (S03E02)
Day 3: 1:00 p.m.-2:00 p.m. (S03E01)
2002 Beze stopy (TV seriál)
Girls Club (TV seriál)
Kriminálka Miami (TV seriál)
Taxík (TV seriál)
2000 Deadline (TV seriál)
1999 Druhá šance (TV seriál)
Západní křídlo (TV seriál)
1996 Cosby (TV seriál)

Dokumentární

1994 Letem světem (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace