foto

Christina Chang

  • nar. 29.6.1971 (47 let)
    Tchaj-pej, Tchaj-wan
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 The Honor List
2015 The Advocate (TV film)
2014 Sea of Fire (TV film)
2012 Noc v letadle
2011 Almost Perfect
2008 A Line in the Sand
2007 Smrtonosná past 4.0
Suspect (TV film)
2003 Válečné příběhy (TV film)
2001 Dinner and a Movie
2000 28 dní
1999 Náhodné setkání
1998 Brother Tied

TV seriály

2019 The Good Doctor (TV seriál)
Aftermath (S02E12)
Quarantine Part Two (S02E11)
2018 The Good Doctor (TV seriál)
Faces (S02E14)
Xin (S02E13)
Quarantine (S02E10)
další epizody (14)
2017 The Good Doctor (TV seriál)
Apple (S01E08)
22 Steps (S01E07)
Not Fake (S01E06)
2016 Lucifer (TV seriál)
St. Lucifer (S01E11)
Rizzoli & Isles: Vraždy na pitevně (TV seriál)
Konec služby (S07E13)
Dvě rány a jede se dál (S07E01)
Výstřel ve tmě (S06E18)
další epizody (4)
Námořní vyšetřovací služba (TV seriál)
React tým (S13E15)
2015 Extant (TV seriál)
Změna scénáře (S02E01)
Rizzoli & Isles: Vraždy na pitevně (TV seriál)
Falešná identita (S06E11)
2012 Firma (TV seriál)
Nashville (TV seriál)
Pomsta (TV seriál)
Intuice (S02E04)
Zoufalé manželky (TV seriál)
To já za všechno můžu (S08E22)
Co řeknou lidi (S08E21)
Jak chutná bezmoc (S08E20)
2011 Kravaťáci (TV seriál)
Malá hříšná tajemství (S01E04)
Pomsta (TV seriál)
Pilot (S01E01)
Single Ladies (TV seriál)
2010 Taková nenormální rodinka (TV seriál)
No Ordinary Marriage (E02)
Pilot (E01)
The Deep End (TV seriál)
Private Practice (TV seriál)
Eyes Wide Open (S03E19)
Pulling the Plug (S03E18)
Triangles (S03E17)
další epizody (4)
Kriminálka Miami (TV seriál)
Výbuch (S08E23)
Nejdražší maminka (S08E22)
Manžetový knoflíček (S08E16)
2009 Zapomenutí (TV seriál)
Bratři a sestry (TV seriál)
Pozdrav z Francie (S04E04)
24 hodin (TV seriál)
Day 7: 7:00 a.m.-8:00 a.m. (S07E24)
Day 7: 3:00 a.m.-4:00 a.m. (S07E20)
Day 7: 1:00 a.m.-2:00 a.m. (S07E18)
další epizody (5)
2008 Eleventh Hour (TV seriál)
Mentalista (TV seriál)
Kriminálka Miami (TV seriál)
Caineova výchova (S06E13)
2007 Traveler (TV seriál)
Kriminálka Miami (TV seriál)
Řetězová reakce (S06E07)
Naruby (S06E03)
2006 Policejní vyjednavači (TV seriál)
2005 Vražedná čísla (TV seriál)
Jednoduchý cíl (S02E06)
Zločiny ze sousedství (TV seriál)
Kriminálka Miami (TV seriál)
Bonnie a Clyde (S03E13)
2004 Kauzy z Bostonu (TV seriál)
Lékařské záhady (TV seriál)
Kriminálka Miami (TV seriál)
Po pádu (S03E10)
Vlna zločinu (S03E07)
Pekelná noc (S03E06)
24 hodin (TV seriál)
Day 3: 9:00 a.m.-10:00 a.m. (S03E21)
Day 3: 8:00 a.m.-9:00 a.m. (S03E20)
Day 3: 6:00 a.m.-7:00 a.m. (S03E18)
Západní křídlo (TV seriál)
The Warfare of Genghis Khan (S05E13)
2003 Dragnet (TV seriál)
24 hodin (TV seriál)
Day 3: 3:00 p.m.-4:00 p.m. (S03E03)
Day 3: 2:00 p.m.-3:00 p.m. (S03E02)
Day 3: 1:00 p.m.-2:00 p.m. (S03E01)
2002 Beze stopy (TV seriál)
Girls Club (TV seriál)
Taxík (TV seriál)
2001 Druhá šance (TV seriál)
The Second Time Around (S02E22)
Won't Someone Please Help George Bailey Tonight (S02E20)
Armageddon (S02E19)
2000 Deadline (TV seriál)
1996 Cosby (TV seriál)

Dokumentární

1994 Letem světem (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace