foto

Amara Karan

  • nar. 1984
    Wimbledon, Londýn, Anglie, Velká Británie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 The Death and Life of John F. Donovan
2013 Jadoo
2012 A Fantastic Fear of Everything
All in Good Time
2010 The Task
2009 King Jeff
2007 Darjeeling s ručením omezeným
Holky z naší školky

TV seriály

2018 Šťastlivec od Stana Lee (TV seriál)
The Art of War (S03E06)
The Sins of the Father (S03E05)
Missing Persons (S03E04)
další epizody (6)
2017 Bancroft (TV seriál)
Episode 4 (S01E04)
Episode 3 (S01E03)
Episode 2 (S01E02)
další epizody (4)
Šťastlivec od Stana Lee (TV seriál)
A Hero of Our Time (S02E10)
Lamb to the Slaughter (S02E09)
The Fallen Angel (S02E08)
další epizody (10)
2016 Jedna noc (TV seriál)
The Call of the Wild (E08)
Ordinary Death (E07)
Samson and Delilah (E06)
další epizody (7)
Šťastlivec od Stana Lee (TV seriál)
Leap of Faith (S01E10)
The House Always Wins (S01E09)
My Brothers Keeper (S01E08)
další epizody (10)
2013 Ambassadors (TV seriál)
2011 Únos a výkupné (TV seriál)
Pán času (TV seriál)
Božský komplex (S06E11)
2008 Hercule Poirot (TV seriál)
Kočka mezi holuby (S11E02)
1984 Poldové (TV seriál)

Dokumentární

2011 Doctor Who: Best of Specials (TV seriál)
2005 Doctor Who Confidential (TV seriál)
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace