foto

Mårten Klingberg

  • nar. 1.4.1968 (51 let)
    Spånga, Stockholm, Stockholms län, Švédsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Režijní filmografie

Herecká filmografie

Filmy

2016 Medan vi lever
2012 Kokpit
2011 Tenkrát na Phuketu
2009 Scener ur ett kändisskap
2007 Zničujicí láska
1995 Petri tårar
1991 Fasadklättraren (TV film)

TV seriály

2019 Alex (TV seriál)
Slutspel (S02E06)
Återkomst (S02E05)
Förrådd (S02E04)
další epizody (6)
2018 Springfloden (TV seriál)
Episode 9 (S02E09)
Episode 8 (S02E08)
Episode 7 (S02E07)
další epizody (7)
2015 Modus smrti (TV seriál)
Epizoda 7 (S01E07)
Epizoda 1 (S01E01)
Blå ögon (TV seriál)
En söndag i september (E10)
Kölvattnet (E09)
Svallvågen (E08)
2014 Blå ögon (TV seriál)
Flyttfåglar (E04)
2013 Čarokolo (TV seriál)
2007 Leende guldbruna ögon (TV seriál)
2002 Stíny nad Stockholmem (TV seriál)
Sista vittnet (S02E08)
Pojken i glaskulan (S02E07)
Okänd avsändare (S02E05)
další epizody (6)
2001 Stíny nad Stockholmem (TV seriál)
Beckova pomsta (S02E01)
2000 Judith (TV seriál)
1996 Skilda världar (TV seriál)

Scenáristická filmografie

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace