foto

Mårten Klingberg

  • nar. 1.4.1968 (52 let)
    Spånga, Stockholm, Stockholms län, Švédsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Režijní filmografie

Filmy

2020 Min pappa Marianne
2012 Kokpit
2006 Offside
2002 Viktor och hans bröder

TV seriály

2018 Dirigenten (TV seriál)
Todellinen kapellimestari (E08)
Vyyhti purkautuu (E07)
Stíny nad Stockholmem (TV seriál)
Na tenkém ledě (S06E02)
Zmizelá (S06E01)
2016 Stíny nad Stockholmem (TV seriál)
Smrt v ohni (S05E06)
Smrt novináře (S05E05)
2015 Stíny nad Stockholmem (TV seriál)
Rodinná záležitost (S05E02)
Pokoj 302 (S05E01)
2002 Skeppsholmen (TV seriál)

Herecká filmografie

Filmy

2020 Min pappa Marianne
2016 Medan vi lever
2012 Kokpit
2011 Tenkrát na Phuketu
2009 Scener ur ett kändisskap
2007 Zničujicí láska
1995 Petri tårar

TV seriály

2019 Alex (TV seriál)
Slutspel (S02E06)
Återkomst (S02E05)
Förrådd (S02E04)
další epizody (6)
2018 Springfloden (TV seriál)
Episode 9 (S02E09)
Episode 8 (S02E08)
Episode 7 (S02E07)
další epizody (7)
2015 Modus smrti (TV seriál)
Epizoda 7 (S01E07)
Epizoda 1 (S01E01)
Blå ögon (TV seriál)
En söndag i september (E10)
Kölvattnet (E09)
Svallvågen (E08)
2014 Blå ögon (TV seriál)
Flyttfåglar (E04)
2013 Čarokolo (TV seriál)
Ring mig! (E04)
Flyyyg!!! (E03)
Det är som om du är en magisk cykel (E02)
další epizody (4)
2007 Leende guldbruna ögon (TV seriál)
2002 Stíny nad Stockholmem (TV seriál)
Sista vittnet (S02E08)
Pojken i glaskulan (S02E07)
Okänd avsändare (S02E05)
další epizody (6)
2001 Stíny nad Stockholmem (TV seriál)
Beckova pomsta (S02E01)
2000 Judith (TV seriál)
1996 Skilda världar (TV seriál)
1991 Fasadklättraren (TV seriál)
Episode 1 (E01)

Scenáristická filmografie

Filmy

2006 Offside

TV seriály

2018 Stíny nad Stockholmem (TV seriál)
Neúmyslná vražda (S06E03)
Zmizelá (S06E01)
2016 Stíny nad Stockholmem (TV seriál)
Smrt v ohni (S05E06)
2015 Stíny nad Stockholmem (TV seriál)
Rodinná záležitost (S05E02)
2008 Livet i Fagervik (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky