foto

Simon Shepherd

  • nar. 20.8.1956 (62 let)
    Bristol, Anglie, Velká Británie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Bait
2011 David Rose
2003 Carmen: Divoká vášeň
2000 Two Days, Nine Lives
1999 C. Cooksonová: Tilly Trotterová (TV film)
Makléř
Válečníci (TV film)
1998 Life for a Life, A
1997 Spice World
1996 Tales of Erotica
1995 Beyond Reason (TV film)
Bliss (TV film)
Trip - A Mythology
1993 Insatiable Mrs. Kirsch, The
1992 Bouřlivé výšiny
1990 Oheň, led a dynamit
Sunday Pursuit
1989 Jindřich V.
1986 May We Borrow Your Husband? (TV film)
1985 Doktor a ďáblové
Slečna Marplová: Ohlášená vražda (TV film)
This Lightning Always Strikes Twice (TV film)
Time and the Conways (TV film)
1983 The Blue Dress (TV film)
Šikana
1979 Tajemný dům na Garibaldi Street (TV film)

TV seriály

2019 Vraždy ve Stratfordu (TV seriál)
The Envious Court (S02E09)
2017 Riviéra (TV seriál)
Padělatelé (S01E02)
Otec Brown (TV seriál)
Hříchy těch druhých (S05E11)
2014 Smrt v ráji (TV seriál)
Political Suicide (S03E05)
2008 Invisibles, The (TV seriál)
2006 Tripping Over (TV seriál)
2000 Doctors (TV seriál)
1999 Holby City (TV seriál)
1994 Pie in the Sky (TV seriál)
1993 Venkovská praxe (TV seriál)
Hercule Poirot (TV seriál)
Krádež klenotů v hotelu Grand Metropolitan (S05E08)
1992 Heartbeat (TV seriál)
Inspektor Frost (TV seriál)
1990 Cluedo (TV seriál)
Hazardér (TV seriál)
1987 Ruth Rendell Mysteries (TV seriál)
1986 Casualty (TV seriál)
1985 Lytton's Diary (TV seriál)
Time for Murder (TV seriál)
1984 Perla v koruně (TV seriál)
Robin Hood (TV seriál)
Alan z údolí (S01E04)
Sorrell and Son (TV seriál)
1982 Stalky & Co. (TV seriál)
1981 My Father's House (TV seriál)
1978 Lillie (TV seriál)
1973 BBC2 Playhouse (TV seriál)

Host

TV pořady

2000 The Wright Stuff (TV pořad)
1999 Loose Women (TV pořad)
1988 This Morning (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace