foto

GiGi Erneta

  • nar. New York City, New York, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Všechno nejhorší 2
2017 Všechno nejhorší
2016 Když se zlomí větev
Red All Over
The Follower
2015 Adrenaline
2013 Our Father
2011 Pavouci útočí
2009 Hallettsville
Mia's Father
Smrtící exploze
Vampýr v Las Vegas
2008 Risen
The Name of God
2007 Insatiable, The
2005 Hercules in Hollywood
2004 Quiet Kill
2003 Cheerleader Massacre
El Chupacabra
Ztracený poklad
2002 Burning Desires
Chatroom, The
Crossed
Modelingová agentura
Projekt Viper (TV film)
Screaming Night
2001 Firestorm Rising
Ještěři
Reasonable Doubt
The Price of the American Dream
Zločin a vášeň
Čára za minulostí (TV film)
2000 Black Rose, The
1998 About Sarah (TV film)
Eshgh bedoone marz
Intimate Nights
Mistress of Seduction
1997 Bitterland
1996 Searcher, The
Tajná místa

TV seriály

2018 The First (TV seriál)
The Choice (E07)
Nashville (TV seriál)
Two Sparrows in a Hurricane (S06E10)
2017 Jane the Virgin (TV seriál)
Chapter Sixty-Nine (S04E05)
Skandál (TV seriál)
Trojan Horse (S06E11)
2016 Queen of the South (TV seriál)
Quinientos Mil (S01E12)
The Catch (TV seriál)
The Princess and the I.P. (S01E04)
Pilot (S01E01)
American Crime (TV seriál)
Epizoda 9 (S02E09)
Námořní vyšetřovací služba: New Orleans (TV seriál)
Šok (S03E01)
2015 Scream Queens (TV seriál)
The Final Girl(s) (S01E13)
2014 Dallas (TV seriál)
Dead Reckoning (S03E10)
2013 Dallas (TV seriál)
Guilt & Innocence (S02E10)
2006 Desire (TV seriál)
Světla páteční noci (TV seriál)
Veronica Mars (TV seriál)
Odváženému štěstí přeje (S02E21)
2005 La ley del silencio (TV seriál)
Veronica Mars (TV seriál)
Kdo by ublížil dítěti (S02E07)
2004 Maya a Miguel (TV seriál)
2002 Hidden Hills (TV seriál)
2000 Křižovatky medicíny (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace