Reklama

Reklama

Smrtící exploze

Trailer

Obsahy(1)

Při stavebních pracích poblíž jedné jeskyně, neopatrný dělník naruší v zemi žílu čistého lithia a svojí nepozorností jí vynese na povrch, kde lithium po kontaktu s vodou začne hořet a pustošit krajinu kolem sebe. Katastrofě se snaží zabránit seizmolog Jake Denning (Kevin Sorbo), který si chtěl i se svojí snoubenkou Karen užít již dlouho zaslouženou dovolenou. (videofil)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (29)

Mustaffa odpad!

všechny recenze uživatele

Jak jinak hodnotit béčkový film se vším tím co k béčkovým filmům patří... Nesympatičtí herci, šílená zápletka, ještě horší scénář, pocit levnosti atd... Ale je fakt, že se sem tam zasmějete celé té hlouposti a naivnosti, které se na vás valí co minutu. Tento film (ha ha) nedoporučuji ani svému největšímu nepříteli, tedy jestli nejste úchyláci úchylní na béčka. ()

Expendable odpad!

všechny recenze uživatele

K tomuto filmu jsem se dostal čirou náhorou. Nebýt nudy a toho, že to zrovna běželo v buse na obrazovkách, tak fakt asi nikdy! Do ted si pamatuji ty ukrutné dialogy, nejdřív jsem si říkal, co to melou v tom rádiu za hovadiny, pak jsem se podíval vejš a tam Sorbo ujíždí před počítačovím plamínkem, no prostě zkáza!!! Na to se fakt nedalo dívat, film postrádá jakékoliv charizma a důmyslnost, i z mála se dá udělat hodně, ale zde to neplatí. At žije Sorbo král Moček. ()

Reklama

nash. 

všechny recenze uživatele

Izotop I6 je prevít. Objevuje se v umyvadlech, vyhazuje do vzduchu kadibudky a když jste v dohledu honí vás coby ohnivý had tak dlouho, dokud nezapomenete jaká je to pitomost. No, když už je člověk odsouzen ke shlédnutí tohoto typu levných béček, natáčených podle jalových scénářů a obsazených topornými herci, alespoň se občas zasměje. ()

Wacoslav1 

všechny recenze uživatele

Je na tom znát Wynorskiho rukopis i když to oficiálně režíroval Stevens takže si tu užijeme aspoň určitou porci trashové zábavy kdy po úvodní mohutné explozi po zbytek filmu hlavní hrdiny nekompromisně pronásledují digitální plameny a tyto ohnivé vlny mají zázračnou schopnost se zjevovat tam kde je zrovna potřeba. Jinak vesměs souhlas s vegetolem. Na víc jak na dvě to není na to tady Sorbo působí až moc znuděně a souhlasím, že Táborský je v dabingu na něj absolutní fail, ale za to už film nemůže.30% ()

Terva odpad!

všechny recenze uživatele

Proč už si v dnešní době nedávají střihači pozor na opakované a již použité scény!!!??? V tomto filmu je jich nespočet. Při úniku na motorovém člunu je vidět brázda, vedle jedoucího člunu z kamerou. Asi ve dvacáté páté minutě je vidět ve skle osvětlovací technika. Při "bloudění" v jeskyni chodí několikrát kolem stejného místa...atd. Jinak Kevin Sorbo je v češtině debilně namluvený. ()

Galerie (11)

Zajímavosti (3)

  • Přibližně ve 25. minutě je vidět ve skle osvětlovací technika. (Terva)
  • Při úniku na motorovém člunu je vidět vedle něj brázda patřící člunu, který vezl kameru. (Terva)
  • Ve scéně "bloudění" v jeskyni míjejí hdinové několikrát stejné místo. (Terva)

Reklama

Reklama