foto

Daniel Tůma

  • nar. 1979
    Československo
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2008 Kouzla králů (TV film)
2003 Smrt pedofila (TV film)
Stín viny (TV film)
2002 Kožené slunce (TV film)
2000 Hodina pravdy (TV film)
1998 Die heilige Hure (TV film)
1997 Kouzelnice (TV film)
Ptačí král (TV film)
1996 O princezně, která nesměla na slunce (TV film)

TV seriály

2018 Dáma a Král (TV seriál)
Smrt na dlouhých vlnách (S02E04)
2015 Atentát (TV seriál)
Šifra (E10)
2010 Cesty domů (TV seriál)
2005 Ordinace v růžové zahradě (TV seriál)
2002 O ztracené lásce (TV seriál)

TV pořady

2001 Basta fidli (TV pořad)
1987 Vega (TV pořad)
1984 Magion (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace