foto

Daniel Tůma

  • nar. 1979
    Československo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2008 Kouzla králů (TV film)
2007 Dominik
2003 Smrt pedofila (TV film)
Stín viny (TV film)
2002 Kožené slunce (TV film)
2000 Hodina pravdy (TV film)
1998 Die heilige Hure (TV film)
1997 Kouzelnice (TV film)
Ptačí král (TV film)
1996 O princezně, která nesměla na slunce (TV film)

TV seriály

2018 Dáma a Král (TV seriál)
Smrt na dlouhých vlnách (S02E04)
2015 Atentát (TV seriál)
Šifra (E10)
2010 Cesty domů (TV seriál)
2005 Ordinace v růžové zahradě (TV seriál)
2002 O ztracené lásce (TV seriál)

Host

TV pořady

2001 Basta fidli (TV pořad)
1987 Vega (TV pořad)
1984 Magion (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky