foto

Jay Scherick

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scenáristická filmografie

Filmy

2013 Šmoulové 2
2011 Ošetřovatel
Šmoulové
2007 American Family (TV film)
Norbit
2005 Hádej kdo?
2003 Policajti na baterky
2002 Couples (TV film)
Johnny Chronicles, The (TV film)
Jsem agent
Sloužit Sáře

TV seriály

2000 Všichni starostovi muži (TV seriál)
Letadlo (S04E22)
Zaklínač prasat (S04E18)
1999 Všichni starostovi muži (TV seriál)
Mustang Mikey (S04E11)
Rebel bez funkce (S04E05)
Politicky nevhodné (S03E19)
1998 Všichni starostovi muži (TV seriál)
Hledání ohně (S03E08)
Za rok touhle dobou (S02E13)
1997 Všichni starostovi muži (TV seriál)
Zázračná žena (S02E03)
Dusno ve městě (S01E21)
1996 Mr. Rhodes (TV seriál)
1995 Caroline in the City (TV seriál)

Producentská filmografie

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace