foto

Zack Stentz

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scenáristická filmografie

Filmy

2021 Big Trouble in Little China
2020 Top Gun: Maverick
2019 Rim of the World
2011 Thor
X-Men: První třída
2003 Agent Cody Banks

TV seriály

2019 The Flash (TV seriál)
Failure is an Orphan (S05E16)
2017 The Flash (TV seriál)
Dead or Alive (S03E11)
2016 The Flash (TV seriál)
Monster (S03E05)
The Runaway Dinosaur (S02E21)
2010 Hranice nemožného (TV seriál)
Peterova cesta (S02E21)
Jacksonville (S02E15)
2009 Hranice nemožného (TV seriál)
Záležitost mozku (S02E10)
Opožděná setrvačnost (S02E04)
Terminátor: Příběh Sáry Connorové (TV seriál)
Den D 2/2 (S02E19)
Den D 1/2 (S02E18)
Staré a nové rány (S02E14)
2008 Terminátor: Příběh Sáry Connorové (TV seriál)
Pravidla vždy neplatí (S02E10)
Sbohem všemu (S02E05)
Dračí doupě (S01E06)
2000 Andromeda (TV seriál)

Herecká filmografie

Host

TV pořady

2014 Screen Junkies Movie Fights (TV pořad)
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace