Reklama

Reklama

VOD (1)

Série(5) / Epizody(49)

Obsahy(1)

Šestice dospívajících táborníků je první, kdo má zažít nejneuvěřitelnější dobrodružné kempování na světě: Druhohorní tábor! Ale když INDOMINUS REX, geneticky vytvořený vrcholný predátor, uteče a způsobí poruchu všech systémů v Jurském světě, což způsobí řádění dinosaurů v parku, táborníci zjistí, že se musí spolehnout jen na sebe navzájem, pokud se vůbec chtějí dostat z ostrova Nublar a najít cestu domů. (TV Minimax)

(více)

Videa (5)

Trailer 1

Recenze (43)

misterz 

všechny recenze uživatele

Také príjemné seriálové spestrenie pozerania spolu s dcérou. Jej sa už nechce vyhľadávať filmy, radšej pozrie seriál a má pokoj.... jej slová. A pri tomto mala celkom šťastnú ruku - nenútená, pozerateľná zábava s trochou napätia (čím je človek mladší, tým je toho napätia viac). Lepší priemer. 65/100 ()

Scalpelexis 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

[1. série] Problém seriálu je asi velmi úzké spektrum diváků - jsou jím malé děti, kterým již nebude vadit smrt lidí ve spárech či zubech dinosaurů. Ale zároveň ještě nesmí být moc důvtipné a duševně dospělé, aby odpustily relativně na hlavu padlé chování dětiček (jednou málem umřou, tak to půjdou zkusit znovu..a pak znovu..a ještě pro jistotu jednou, sebevrazi nestoudní) a nesmyslné fyzikálie typu úspěšný, dlouhý útěk zraněného před predátorem. Autoři rabují nápady z předchozích Jurských parků o 106 a vůbec se za to nestydí, takže se originalit mnoho nedočkáte, i když možná pocítíte mírnou nostalgii nad zmínkami některých jmen. Krom toho seriál slouží jako velká vyhlídková tůra přes všechna zákoutí ostrova a druhy dinosaurů. Komplet je to v CGI, kdy dinosauři vypadají mnohem lépe co jednoduchoučce namalované postavičky. Dal bych silnější 2*, ale přihmouřím oko na nejslabší 3*. ()

Reklama

monolog 

všechny recenze uživatele

Je smutné, když homosexuální lobby pronikne tak daleko, že dětem kazí celkem zábavný seriál. Jako že lesby v seriálu pro děti už je dost přes čáru... Příště si tam budou povídat, jak si co nejlépe přetáhnout mušličky... To barevné rozdělení ještě člověk relativně neřeší, v Americe je těch různých lidských odrůd hodně, ale tohle už je trochu moc. Asi není na Netflixu počin, kde by nebyla nějaká buzna, lezba nebo kdoví jaké nebinární koťátko... Ve skutečnosti ale není svět tak zaplevelený těmito zmatenými pohlavími. Nikdy jsem proti nim nic neměl, ale začínám na to být už docela alergický... Pro mě byl děj už až moc překombinovaný od třetí série, ale dětem se ta natahovaná omáčka stále líbila. No ta poslední série už je hodně trapná a malá už se odmítla koukat. Syn ještě stále kvůli dinosaurům, ale už ho to taky moc nebaví... A je zajímavé, že na to koukal v Tunisu, kde to bylo až od 13+... ()

Vyhy 

všechny recenze uživatele

1. série - 60 % V rámci rodinné/dětské podívané je to skvělé. Pro nás odrostlejší je to pouze pohádka, která si vzala inspiraci z Jurského parku a světa a potěší vás maximálně dobře zpracovanými dinosaury a nebo výtečnou původní hudbou. Pár zamrknutí na filmy se tu našlo, ale jinak je to příjemně naivní, příběhově jednoduché a směřované pro mladé diváky. Což samo o sobě není špatné. Jen moc nechápu tu grafickou stránku. Chvílemi jsem myslel, že se dívám na videohru... ()

Prochy38 

všechny recenze uživatele

Za mě pěkné zpracování i pěkně vypracované profily jednotlivých postav. Ale tím klady končí... pomotat prvky krvavého akčňáku s pohádkou pro nejmenší prostě nemohlo dopadnout dobře. Děti přechytračí největší predátory, co kdy šlapali po naší planetě, ale dospělí padají jako hrušky během sekund... nedává to smysl, není to vtipné ani zábavné,,, škoda, velká škoda, ale účel to asi splnilo, nebo ne? ()

Galerie (107)

Zajímavosti (4)

  • Ve 14. minutě Lewis Dodgson nalezl nádobu, při jejíž ohledání prohlásil, že by se mu tohle před 25 lety vážně hodilo. Jedná se totiž o modifikovanou nádobu na holicí pěnu značky Barbasol, ve které měl Dennis Nedry v původním Jurském parku (1993) dovézt ukradená embria. Byl však přepaden dilophosaurem a nádoba tak zůstala v džungli. (HERGImanCZ)
  • Scéna, kde se děti schovávají v kuchyni a Scorpio Rex nakoukne do kuchyně přes okénko ve dveřích, je stejná, jako když se ve filmu Jurský park z roku 1993 podíval přes okénko Velociraptor. (Ondra.Simmer)
  • V 6. minutě, kdy si Kenji povídá s Brooklynn na sedačce, má v oddáleném záběru vousy, v přiblíženém už ale ne. (Ondra.Simmer)

Reklama

Reklama