foto

Sebastian De Souza

  • nar. 1992
    Oxford, Berkshire, Anglie, Velká Británie

Biografie

Je druhý z dvoch synov Chrisa De Souza, známeho hudobného režiséra, spisovateľa a hudobného skladateľa. Vyrastal s umením a už v rannom veku objavil svoju lásku k divadlu a hudbe. Študoval na Brockhurst Preparatory School v Berkshire, ďalej navštevoval St. Edward's School v Oxforde. Od roku 2010 je členom National Youth Theatre.

Svoju kariéru začal v divadle, v 11-tich rokoch. Hral v The Willows at Christmas, ďalej v adaptácii románu The Wind in the Willows od Kennetha Grahama a Williama Horwooda. Na St. Edward's School vyhral hudobné ocenenia ako klavirista, klarinetista a spevák, aj za hlavné úlohy v inscenáciách Sen noci svätojánskej, Puck, Veľké očakávania a Henry V.

Zahral si v britskom seriáli Skins, rolu Mattyho Levana, trochu problematického chlapca, ktorý nechce žiť v pasci s tyranským otcom. De Souza vyhlásil: „Matty je rôznorodý, myslím, že mám s ním spoločné viac ako s nejakým iným charakterom. Je nečitateľný a citovo labilný. Bol na mnohých cestách a má dosť toho, čo povedať. Myslím, že urobil veľa, zlého aj dobrého.“

Adriana "deathmoon" Sage

Herecká filmografie

Filmy

2018 Ophelia
2017 Maigret a drahoušek z Montmartru (TV film)
2016 Kids in Love
2014 Plastic

TV seriály

2016 Recovery Road (TV seriál)
(Be)Coming Clean (E10)
Your Side of the Street (E09)
The Weaklings (E08)
další epizody (10)
2015 Bez hranic (TV seriál)
In Loco Parentis (S03E04)
2013 Borgiové (TV seriál)
Vladař (S03E10)
Výbušný plán (S03E09)
Krvavé slzy (S03E08)
další epizody (10)
2012 Borgiové (TV seriál)
Zpověď (S02E10)
Skins (TV seriál)
Finale (S06E10)
Mini and Franky (S06E09)
Liv (S06E08)
další epizody (6)
2011 Skins (TV seriál)
Everyone (S05E08)
Grace (S05E07)
Alo (S05E06)
další epizody (7)

Scenáristická filmografie

Filmy

2016 Kids in Love

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace