foto

Henryk Sienkiewicz

  • nar. 5.5.1846
    Wola Okrzejska, Polsko
  • zem. 15.11.1916 (70 let)
    Vevey, Švýcarsko
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Spisovatelská filmografie

Filmy

2001 Pouští a pralesem (TV film) - kniha
Quo Vadis - kniha
1999 Ohněm a mečem - kniha
1985 Quo vadis (TV film) - kniha
1974 Potopa - kniha
W pustyni i w puszczy - kniha
1969 Pan Wolodyjowski - kniha
1962 Col ferro e col fuoco - kniha
1960 Křižáci - kniha
1957 Szkice weglem - kniha
1951 Quo Vadis - kniha
1932 Ve znamení kříže - kniha
1924 Quo Vadis? - kniha
1921 Na jasnym brzegu - kniha
1915 Potop - kniha
1912 Quo Vadis? - kniha
1902 Quo Vadis? - kniha

TV seriály

1973 Pouští a pralesem (TV seriál) - kniha
1971 Ficciones (TV seriál) - kniha

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace