foto

Ian McEwan

  • nar. 21.6.1948 (69 let)
    Aldershot, Hampshire, Anglie, Velká Británie
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Spisovatelská filmografie

Filmy

2018 On Chesil Beach - kniha
2007 Pokání - kniha
2004 Nezničitelná láska - kniha
2002 Solid Geometry (TV film) - kniha
1993 Betonová zahrada - kniha
Nevinný - kniha
1990 Podivná pohostinnost - kniha

Scenáristická filmografie

Filmy

2018 On Chesil Beach
1993 Dobrý synek
Nevinný
1988 Soursweet
1984 Last Day of Summer (TV film)
1983 The Ploughman's Lunch

TV seriály

1973 Second City Firsts (TV seriál)
1970 Play for Today (TV seriál)

Herecká filmografie

Dokumentární

2013 Nevěřící
2008 Bringing the Past to Life: The Making of 'Atonement'
2004 The Rise of the Celebrity Class (TV film)

TV pořady

2008 La grande librairie (TV pořad)
1992 Gomorron (TV pořad)
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace