foto

Christopher Hampton

  • nar. 26.1.1946 (71 let)
    Faial, Azory, Portugalsko
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scenáristická filmografie

Filmy

2017 East of Eden
2016 Ali and Nino
2015 Les Liaisons Dangereuses (divadelní záznam)
2013 Třináctý příběh (TV film)
2011 Nebezpečná metoda - scénář, divadelní hra
2009 Chéri
2007 Pokání
2003 Prokletá Argentina
2002 Tichý Američan
1997 Nebezpečné vztahy (divadelní záznam) - divadelní hra
1996 Mary Reilly
Tajný agent
1995 Úplné zatmění
V žáru lásky
1992 Rozprávky z Hollywoodu (TV film)
1989 Teljes napfogyatkozás (TV film)
1988 Nebezpečné známosti - scénář, divadelní hra
1987 Opowiesci Hollywoodu (TV film)
1986 Vlk u dveří
1985 Good Father, The
1983 Honorární konzul
1981 History Man, The (TV film)
1979 Povídky z Vídeňského lesa
1975 Philanthropist, The
Savages (TV film)
1973 Nora - scénář, divadelní hra

TV seriály

1992 Performance (TV seriál)
1989 The Ginger Tree (TV seriál)
1985 Screen Two (TV seriál)
1977 BBC2 Play of the Week (TV seriál)
1965 BBC Play of the Month (TV seriál)

Herecká filmografie

Režijní filmografie

Spisovatelská filmografie

Filmy

1991 Nebezpečné vztahy (divadelní záznam) - rozhlasová hra

Fanoušci tvůrce

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace