foto

Nick Hornby

  • nar. 17.4.1957 (60 let)
    Maidenhead, Anglie, Velká Británie
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Spisovatelská filmografie

Filmy

2016 Slam: Tutto per una ragazza - kniha
2014 Dlouhá cesta dolů - kniha
2012 Nečekaná hvězda - kniha
2005 Fanaticky zamilován - kniha
2003 About a Boy (TV film) - kniha
2002 Jak na věc - kniha
2000 Všechny moje lásky - kniha
1997 Fotbalové opojení - kniha

TV seriály

2014 About a Boy (TV seriál) - kniha

Scenáristická filmografie

Filmy

2015 Brooklyn
2014 Divočina
2009 Škola života
1997 Fotbalové opojení

TV seriály

2016 Love, Nina (TV seriál)

Herecká filmografie

Filmy

1997 Fotbalové opojení

Dokumentární

2004 Miradas 2 (TV seriál)

TV pořady

2009 Noční Show Jimmyho Fallona (TV pořad)
2008 Only Connect (TV pořad)
2005 Noční Show Craiga Fergusona (TV pořad)
2004 CBC News: The Hour (TV pořad)
Le grand journal de Canal+ (TV pořad)
The Culture Show (TV pořad)
1992 Later... With Jools Holland (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace