foto

Adele Lim

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scenáristická filmografie

Filmy

2021 Raya a drak
2018 Šíleně bohatí Asiati

TV seriály

2018 Dynastie (TV seriál)
Vyšňořená tarantule (S01E10)
2015 Království (TV seriál)
Obléhání (S02E21)
2014 Láska ve hvězdách (TV seriál)
Passion Lends Them Power (E13)
Our Toil Shall Strive to Mend (E03)
Království (TV seriál)
Hon na věřící (S02E08)
Krveprolití (S02E04)
2012 Pohřešovaný (TV seriál)
Private Practice (TV seriál)
It Was Inevitable (S05E18)
2011 Private Practice (TV seriál)
Step One (S05E05)
2010 Změna je život (TV seriál)
Stand Taken (S02E11)
Team Rebounded (S02E04)
Father Unfigured (S01E12)
další epizody (4)
2009 Polda z Marsu (TV seriál)
Kávu, čaj nebo Annie (E14)
Prosté tajemství zprávy v nás všech (E12)
2008 Polda z Marsu (TV seriál)
Úterý je mrtvé (E06)
One Tree Hill (TV seriál)
Its Alright Ma (I'm Only Bleeding) (S05E04)
2006 Pepper Dennis (TV seriál)
One Tree Hill (TV seriál)
All These Things That I've Done (S04E07)
2004 Las Vegas: Kasino (TV seriál)
Jak si lidé hrají (S02E06)
Smrt hvězdy (S01E15)
2003 Las Vegas: Kasino (TV seriál)
Rok Tygra (S01E09)
2002 John Doe (TV seriál)
1999 Digimon (TV seriál)

Producentská filmografie

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky