foto

Priscilla Barnes

  • nar. 7.12.1958 (60 let)
    Fort Dix, New Jersey, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Pouhých 170 cm vysoká herečka a producentka Priscilla Barnes se narodila 7.12.1955 ve Fort Dix v New Jersey v USA. Ve škole byla průměrná, ale každý obdivoval její dlouhé nohy a vystouplé lícní kosti a každý ji chtěl vidět jako tanečnici.

Během první zkoušky si ale zlomila nohu a spodní čelist, a tak její taneční kariéra rychle skončila. Jelikož ale měla obrovský charakter, rozhodla se, že se stane herečkou. Když šla ale na první konkurs na film Cindy Snow, odmítli ji, protože jí řekli že je "příliš stará", i přestože jí bylo 19. Priscilla se ale nevzdávala a chodila na každý konkurs který se jí nabízel. V roce 1975 měla štěstí a zahrála si malou roli sestřičky v seriálu Columbo. Tím začala její herecká kariéra.

"Během natáčení seriálu Three's Company jsem byla velice nešťasná a prožívala jsem těžké deprese, protože se mi nelíbila atmosféra v zákulisí."

Objevovala se převážně v TV seriálech. V roce 1978 ztvárnila jednu z hlavních rolí v seriálu THE AMERICAN GIRLS a tím její kariéra začala stoupat. V letech 1981-1984 hrála jednu z hlavních rolí v seriálu THREE'S COMPANY, kde ztvárnila roli jménem Terri Alden. V roce 1984 jí Steven Spielberg nabídl roli ve filmu Indiana Jones a Chrám zkázy, roli ale nemohla přijmout, protože stále hrála v seriálu Three's Company. Když v roce 1984 skončil, přestěhovala se do Hollywoodu kde žije dodnes. Hrála už v téměž 80 filmech, z nichž můžeme jmenovat například bondovku POVOLENÍ ZABÍJET (1989), drama KŘIŽOVATKA SMRTI (1995), thriller PAVUČINA SMRTI (1998), horor VYVRŽENCI PEKLA (2005) nebo třeba horor ÚTOČIŠTĚ HRŮZY (2008). Působí také na divadelní scéně, hrála například v hrách Born Yesterday, Bus Stop nebo Tramvaj do stanice touha. Od roku 2003 je jejím manželem herec Ted Monte. Zajímavosti: -V roce 1975 dostala nabídku bavit a doprovázet vojáky jedoucí do Aghánistánu. -Její míry jsou 90-61-89. -V roce 1976 žalovala časopis Penthouse za to, že zveřejnili její nahé fotky které byly nafoceny soukromě. -První běžkyně nad 20 let v průvodu Miss Kalifornie. -Její nejbližší kamarádka je Suzanne Somes, známá ze seriálu Krok za krokem.

Sheldon "slatkac" Cooper

Herecká filmografie

Filmy

2018 Specter
2017 Jamie
Jonny's Sweet Revenge
2014 Helen Alone
2013 Disaster Wars: Earthquake vs. Tsunami
Fat Planet
2012 Hatfieldovi a McCoyovi: Zlá krev
2011 The A Plate
2010 Kid Racer
Láska z výtahu (TV film)
2009 Boží květ
Tom Cool
2008 Američan v Číně
Útočiště hrůzy
2007 Ed Gein: The Butcher of Plainfield
2006 The Visitation
Thr3e
2005 Heart of the Beholder
Sex Sells: The Making of 'Touché'
Vyvrženci pekla
2004 D-minus
Unseen Evil 2
2003 Making of Touche, The
Shrink Rap
2002 The Back Lot Murders
2001 Final Payback
Sama s cizincem
1999 Hash Brown's
Pavučina smrti
Úspěšný Mumford
1998 Ava's Magical Adventure
Cowboy and the Movie Star, The (TV film)
Divorce: A Contemporary Western
1997 Catherine's Grove
Stopaři
1995 Cops n Roberts
Flákači
Křižovatka smrti
Singapore Sling: Old Flames (TV film)
1994 Attack of the 5 Ft.2 Women (TV film)
Erotique
1993 Čarodějnická akademie
1992 Body Trouble
Orlí spáry
Otčím III (TV film)
Perry Mason: Příběh přelétavého Romea (TV film)
1991 Letters from Moab, The (TV film)
1989 Lords of the Deep
Povolení zabíjet
1988 Perfect People (TV film)
Traxx
1987 Mei zhen
1982 Wild Women of Chastity Gulch, The (TV film)
1981 Scruples (TV film)
1980 Milenci na neděli
Poslední manželství v Americe
1979 A Vacation in Hell (TV film)
Delta Fox
1978 Seniors, The
Texas Detour
Time Machine, The (TV film)
1977 Beyond Reason
Tintorera, žralok zabiják

TV seriály

2018 Jane the Virgin (TV seriál)
Chapter Eighty-One (S04E17)
Chapter Eighty (S04E16)
Chapter Seventy-Nine (S04E15)
2017 The Minutes Collection (TV seriál)
Jane the Virgin (TV seriál) - herec, a.z.
Chapter Seventy-One (S04E07)
Chapter Seventy (S04E06)
Chapter Sixty-Nine (S04E05)
další epizody (6)
2016 Jane the Virgin (TV seriál) - herec, a.z.
Chapter Forty-Six (S03E02)
Chapter Forty-Five (S03E01)
Chapter Forty-Three (S02E21)
další epizody (8)
2015 Jane the Virgin (TV seriál)
Chapter Thirty (S02E08)
Chapter Twenty-Nine (S02E07)
Chapter Twenty-Eight (S02E06)
další epizody (13)
Námořní vyšetřovací služba (TV seriál)
Laborka (S13E05)
2014 Break a Hip (TV seriál)
Jane the Virgin (TV seriál)
Chapter Nine (S01E09)
Chapter Eight (S01E08)
Chapter Seven (S01E07)
další epizody (7)
1978 American Girls, The (TV seriál)
1976 Three's Company (TV seriál)
1975 Wonder Woman (TV seriál)
Columbo (TV seriál)
Vrah zavolá v deset (S04E06)

Dokumentární

2006 Going to Pieces: The Rise and Fall of the Slasher Film
2005 30 Days in Hell: The Making of 'The Devil's Rejects'
1998 Three's Company: The E! True Hollywood Story (TV film)

TV pořady

1982 Night of 100 Stars (TV pořad)
1981 The 32nd Annual Primetime Emmy Awards (TV pořad)
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace