foto

Adam Hicks

  • nar. 28.11.1992 (26 let)
    Las Vegas, Nevada, USA

Biografie

Mladý americký herec Adam Hicks sa narodil v Las Vegas, v americkej Nevade, 28. novembra 1992. Okrem herectva sa venuje aj spevu a písaniu pesničiek, známy je predovšetkým ako rapper.

Svoju kariéru začal v sitcome TITUS z roku 2000. Pokračoval v menších seriálových úlohách a filmoch pre mladých, napríklad v snímke AKO JESŤ SMAŽENÉ DÁŽĎOVKY Boba Dolmana. Hral aj v seriáloch JONAS L.A. alebo PAIR OF KINGS, kde si zahral úlohu tretieho kráľa od tretej série.

Natrvalo sa usídlil v seriáli ZEKE A LUTHER ako jedna z hlavných postáv – spolu s Hutchom Danom. Jeho zatiaľ najväčším filmovým úspechom bola úloha Wena Gifforda vo filme LEMONADE MOUTH z roku 2011 v réžii Patricie Riggen a po boku Bridgit Mendler alebo Hayley Kiyoko. Adam sa zúčastnil aj na projektoch stanice Disney, ako napríklad DISNEY'S FRIENDS FOR CHANGE GAMES.

unclejack

Herecká filmografie

Filmy

2018 Shifting Gears
Windsor
2016 Poklad u jezera
2015 Kluk od vedle
Up on the Wooftop
2011 Lemonade Mouth (TV film)
2008 Mostly Ghostly
2006 Jak jsem se stal psem
Jak jíst smažené žížaly
2005 Kdo si hraje, nezlobí
Tucet vánočních psů
2002 Funkhousers, The (TV film)

TV seriály

2018 Živí mrtví (TV seriál)
Čest (S08E09)
2017 Outsiders (TV seriál)
Stranger in a Strange Land (S02E10)
Home for Supper (S02E07)
Zrůdno (TV seriál)
Turning (S02E10)
Rescue (S02E09)
Humanity (S02E08)
další epizody (10)
Živí mrtví (TV seriál)
Jak to musí být (S08E08)
2016 Zrůdno (TV seriál)
Prey (S01E10)
Saved (S01E09)
Outsiders (S01E08)
další epizody (10)
2015 Hrdinové od Alama (TV seriál)
Fate and Fury (E02)
From the Ashes (E01)
2013 Kriminálka Las Vegas (TV seriál)
Bezmoc (S14E08)
2012 Policajti z L. A. (TV seriál)
Legacy (S04E05)
2010 Královská dvojčata (TV seriál)
2009 JONAS (TV seriál)
Zeke a Luther (TV seriál)
2002 That Was Then (TV seriál)
2000 Titus (TV seriál)

Host

TV pořady

2011 Friends for Change Games (TV pořad)
2008 The Bonnie Hunt Show (TV pořad)
2006 Disney 365 (TV pořad)
1975 Good Morning America (TV pořad)
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace