foto

Antoni Komasa-Łazarkiewicz

  • nar. 12.3.1980 (37 let)
    Varšava, Varšavské vojvodství, Polsko
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Rodák z Varšavy pochází z filmařské rodiny. Studoval hru na klarinet na varšavské hudební škole a poté skladbu na Hudební akademii v Krakově. První příležitost jako autor filmové hudby dostal už jako patnáctiletý. Ve dvaadvaceti letech spolupracoval s režisérkou Agnieszkou Holland na snímku Julie na cestě domů (2002), tehdy ještě pod pseudonymem Anton Gross. S režisérkou se pak sešel i při práci na filmech Jánošík - Pravdivá historie (2009) a V temnotě (2011). Skládá hudbu pro snímky polské i evropské produkce, hrané tituly i dokumenty.

HBO

Skladatelská filmografie

Filmy

2017 Konvoj
Přes kosti mrtvých
Tarapaty
2016 Tereddut
2014 Das Ende der Geduld
Město 44
Rosemary's Baby (TV film)
2013 Hořící keř (TV film)
2012 Igor a cesta tažných ptáků
2011 V temnotě
2010 Mezi dvěma ohni
Příznaky (studentský film)
Zpátky v tvé náruči
2009 Jánošík - Pravdivá historie
2008 Boisko bezdomnych
Druhá žena
0_1_0
2007 Autistic Disco
2006 Pokus (studentský film)
Zimní cesta
2005 Lâl (studentský film)
2003 Hierankl
2002 Julie na cestě domů
1999 Na koniec swiata

TV seriály

2007 Ekipa (TV seriál)
2001 Marzenia do spełnienia (TV seriál)

Dokumentární

2013 Roraima - Climbers of the Lost World
2008 Our Street (TV film)
2007 Splyw

Herecká filmografie

Filmy

1989 Poslední zvonění
1986 Przez dotyk

TV pořady

2014 Český lev 2013 (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace