foto

Rainer Klausmann

  • nar. 9.4.1949 (69 let)
    Švýcarsko
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Kameramanská filmografie

Filmy

2017 Odnikud
2016 Goodbye Berlin
2015 Chuzpe - Klops braucht der Mensch! (TV film)
2014 Šrám
2013 Diana
Mary, Queen of Scots
Na svahu
2012 Ruhm
2011 PlayOff
Tatort - Wunschdenken (TV film)
2010 Der Verlorene Vater (TV film)
Personalista
Zeiten ändern Dich
2009 Německo '09
Schlaflos (TV film)
Soul Kitchen
2008 Baader Meinhof Komplex
Citrónový sad
2007 Invaze
Na druhé straně
2006 Pojď blíž
Unter Verdacht: Ein neues Leben (TV film)
2005 Arnies Welt (TV film)
Bella Block - ...denn sie wissen nicht, was sie tun (TV film)
Der Fischer und seine Frau
Spiele der Macht - 11011 Berlin (TV film)
2004 Ein seltsames Paar (TV film)
Konto, Das (TV film)
Proti zdi
Pád Třetí říše
2003 Königskinder (TV film)
2002 Mein letzter Film
Solino
2001 Experiment
Schluss mit lustig! (TV film)
2000 Der Briefbomber (TV film)
Für die Liebe ist es nie zu spät (TV film)
Kein Weg zurück (TV film)
Komiker
1999 Ich habe nein gesagt (TV film)
1998 Úhlavní nepřátelé - Špatné rozhodnutí (TV film)
1997 Bella Block - Tod eines Mädchens (TV film)
Trickser (TV film)
Urteil, Das (TV film)
1996 Katzendiebe
1995 Stille Haus, Das
1994 Ausgerechnet Zoé (TV film)
Wachtmeister Zumbühl
1992 Schatten der Liebe
1991 Výkřik z kamene
1988 Gekauftes Glück
1986 Rotlicht!
1985 Besuch bei der alten Dame (TV film)
Kalt in Kolumbien
1983 Akropolis Now
Alexandre

TV seriály

1998 Specialisté na vraždy (TV seriál)
1990 Abenteuer Airport (TV seriál)
1988 Kommissar Zufall (TV seriál)

Dokumentární

1992 Lekce temnoty
1991 Jag Mandir: Das excentrische Privattheater des Maharadscha von Udaipur (TV film)
1984 Temná záře nad horami (TV film)

Scenáristická filmografie

Filmy

1983 Akropolis Now

Fanoušci tvůrce

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace