foto

Matthew Walker

  • nar. 12.10.1968 (51 let)
    Santa Monica, California, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 Frozen Peas
2010 Na sv. Valentýna
2009 Punching the Clown
2007 Ambiciózní blondýnka
2004 Deník princezny 2: Královské povinnosti
Život s Helenou
1997 Akční komando
1995 Nebezpečná známost (TV film)
Shock Treatment (TV film)
1994 Anděl strážný
Moment of Truth: A Mother's Deception (TV film)
Vojna není kojná
1991 Deception: A Mother's Secret (TV film)
Dětská hra 3
1990 Dnes v noci jsem nebezpečná (TV film)
1989 Halloween 5
Konec mlčení (TV film)
1988 Nezávazný sex?

TV seriály

2011 Kriminálka Las Vegas (TV seriál)
Potíže s genetikou (S12E10)
2004 Kriminálka Las Vegas (TV seriál)
Soukromé vášně (S04E16)
2003 Odložené případy (TV seriál)
1999 Soudkyně Amy (TV seriál)
1995 Preston Episodes, The (TV seriál)
1990 Ferris Bueller (TV seriál)
His & Hers (TV seriál)
1989 Life Goes On (TV seriál)
1988 Supercarrier (TV seriál)
1987 Mr. President (TV seriál)
Wiseguy (TV seriál)
1984 Who's the Boss? (TV seriál)

Dokumentární

2007 Tajemství historie (TV seriál)

Scenáristická filmografie

Filmy

2016 Svátek matek

Režijní filmografie

TV pořady

2000 Man Made Movie, The (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky