foto

Seung-soo Ryoo

  • nar. 12.8.1971 (47 let)
    Pusan, Jižní Korea
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Dip
2012 Naega gobaekeul hamyeon
Soudný den
2011 Přední linie
2010 Kim Jong-uk chatgi
Matyitneun insaeng
2008 Mai nyoo pateuneo
Uri saengae choegoui sungan
2007 Haengbok
Nunbusin nare
2006 Minyeoneun goirowa
2005 Naesaengae gajang areumdaun iljuil
Neoneun nae unmyeong
Wichool
2004 Hyojadong ibalsa
Syupeoseuta Gam Sa-yong
2003 Hwangsanbeol
O! beuradeoseu
2002 Seopeuraijeu
2001 Saei yaeseu
1998 Misulgwan yeop dongmulwon

TV seriály

2017 Deo paekiji (TV seriál)
Jojak (TV seriál)
Masulhakgyo (TV seriál)
Sorangeui ondo (TV seriál)
2016 Byutipul maideu (TV seriál)
Hamburo aeteuthage (TV seriál)
Hanyeoreumeui kkum (TV seriál)
2015 Areumdawoon naui shinboo (TV seriál)
Bitnageona michigeona (TV seriál)
2014 Cham joheun sijeol (TV seriál)
Punchi (TV seriál)
Yeonaesepo (TV seriál)
2013 Hwanggeumui jegoog (TV seriál)
Siriwooseu (TV seriál)
2012 Eummaga myogillae (TV seriál)
2011 Dangshin bbooniya (TV seriál)
Hwapyung gongjoo chejungkamryangsa (TV seriál)
Naege geojitmaleul haebwa (TV seriál)
2007 Eolleongttungttang heungsinso (TV seriál)
Komapseumnida (TV seriál)
Woorereul haengbok hake myeot kaji chilmun (TV seriál)
2005 귀엽거나 미치거나 (TV seriál)
2003 Soon duk yi (TV seriál)
2002 Gyeoul yeonga (TV seriál)

TV pořady

2016 어서옵 SHOW (TV pořad)
2015 Dongsangimong (TV pořad)
2014 Samsi sekki (TV pořad)
2013 Jinjja sanai (TV pořad)
Na honja sanda (TV pořad)
2011 정글의 법칙 (TV pořad)
힐링캠프, 기쁘지 아니한가 (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace