foto

John Ericson

  • nar. 23.9.1923 (95 let)
    Düsseldorf, Německá říše
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2006 Odvrácená strana Jericha
1989 Terč smrti
1984 Poslední mise
1980 Strašidla z Buxley Hall (TV film)
1978 Alien Zone
1977 Crash!
1976 Hustler Squad
1975 Kumander agimat
1974 Prasečí farma (TV film)
1972 Bounty Man, The (TV film)
1971 Kouzelná slečna Priceová
1969 Testa o croce
1968 Bamboo Saucer, The
Money Jungle, The
The Destructors
1967 7 de Pancho Villa, Los
1965 Agente S 03: Operazione Atlantide
1964 7 Faces of Dr. Lao
1963 Io Semiramide
1960 Pretty Boy Floyd
Sotto dieci bandiere
1958 Day of the Badman
1957 Oregon Passage
Čtyřicet pušek
1956 The Cruel Tower
1955 The Return Of Jack Slade
Černý den v Black Rock
1954 Green Fire
Rhapsody
The Student Prince
1951 Teresa

TV seriály

2008 Havárie (TV seriál)
1989 Hardball (TV seriál)
1985 Robert Kennedy & His Times (TV seriál)
To je vražda, napsala (TV seriál)
Záhadný nález (S02E02)
1984 Airwolf (TV seriál)
1983 A-Team (TV seriál)
Till Death Do Us Part (S01E11)
Automan (TV seriál)
1982 Knight Rider (TV seriál)
1981 Nero Wolfe (TV seriál)
1978 Vega$ (TV seriál)
1977 CHiPs (TV seriál)
Fantasy Island (TV seriál)
The Hardy Boys/Nancy Drew Mysteries (TV seriál)
1975 Barbary Coast (TV seriál)
One Day at a Time (TV seriál)
1974 Police Woman (TV seriál)
1973 Doc Elliot (TV seriál)
Hawkins (TV seriál)
Kriminální oddělení (TV seriál)
Tenafly (TV seriál)
The Wide World of Mystery (TV seriál)
1972 Assignment Vienna (TV seriál)
V ulicích San Francisca (TV seriál)
1971 Longstreet (TV seriál)
1969 Marcus Welby, M.D. (TV seriál)
Medical Center (TV seriál)
1967 Ironside (TV seriál)
The Invaders (TV seriál)
1965 Honey West (TV seriál)
The F.B.I. (TV seriál)
1964 Profiles in Courage (TV seriál)
1963 Burke's Law (TV seriál)
General Hospital (TV seriál)
Uprchlík (TV seriál)
Vacation Playhouse (TV seriál)
1962 The Virginian (TV seriál)
1961 Target: The Corruptors (TV seriál)
The Dick Powell Show (TV seriál)
1960 Route 66 (TV seriál)
The Chevy Mystery Show (TV seriál)
1959 Adventures in Paradise (TV seriál)
Bonanza (TV seriál)
Kraft Mystery Theater (TV seriál)
Rawhide (TV seriál)
The David Niven Show (TV seriál)
1958 Shirley Temple's Storybook (TV seriál)
Westinghouse Desilu Playhouse (TV seriál)
1957 The Restless Gun (TV seriál)
Wagon Train (TV seriál)
1956 Chevron Hall of Stars (TV seriál)
Playhouse 90 (TV seriál)
Zane Grey Theater (TV seriál)
1955 Appointment with Adventure (TV seriál)
Gunsmoke (TV seriál)
Star Stage (TV seriál)
The Millionaire (TV seriál)
1954 Climax! (TV seriál)
Disneyland (TV seriál)
1953 General Electric Theater (TV seriál)
Letter to Loretta (TV seriál)
The United States Steel Hour (TV seriál)
1952 Cavalcade of America (TV seriál)
Death Valley Days (TV seriál)
1951 Schlitz Playhouse of Stars (TV seriál)
1950 Lux Video Theatre (TV seriál)
1948 The Philco Television Playhouse (TV seriál)
1947 Kraft Television Theatre (TV seriál)

TV pořady

1969 It's Your Bet (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace