foto

Rachel G. Fox

  • nar. 23.7.1996 (21 let)
    Lawrenceville, Georgia, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Celým jménem Rachel Giana Fox je americká herečka a zpěvačka narozená v Lawrenceville v Georgii. Když jí byly čtyři roky, přestěhovala se s rodinou do města Westlake v Ohiu. O rok později ji a její sestru přihlásila matka do divadelního kroužku, aby se ujistila, že jim nedělá problém veřejné vystupování. Začala hrát v reklamách v Ohiu a byla zastupována modelingovými agenturami Ford Modeling Agency a The Docherty Agency. Objevila se i ve výtiscích pro American Greetings, Target a JoAnn Fabrics. Dále jsme si ji mohli všimnout v televizních reklamách Lite House Pools & Spas a dalších regionálních reklamách. Do Kalifornie se přestěhovala, když jí bylo devět. 

Rachel se dále objevila v seriálu Alias (2001), That´s So Raven (2003), Hannah Montana (2006) a iCarly (2007). Nadabovala postavy ve videohrách Ant Bully a Thrillville. V seriálovém hitu televizní stanice ABC Zoufalé manželky (2004) ztvárnila roli Kayli Huntington, sociopatické nevlastní dcery Lynette. V roce 2009 si zahrála ve filmu Spork (2010), ve kterém si poprvé zahrála hlavní roli. 

Rachel Fox jako zpěvačka vydala album a poté i videoklip k její písničce iShop, ke které následně udělala i francouzskou verzi.

Vojtěch "Cheeker" Jirka

Herecká filmografie

Filmy

2015 Wuthering High (TV film)
2013 Zombie Night (TV film)
2012 I'm Not Dead Yet (TV film)
Jewtopia
2011 Dům snů
Vince Uncensored (TV film)
2010 Spork

TV seriály

2015 Kriminálka: Oddělení kybernetiky (TV seriál)
Selfie 2.0 (S01E08)
2012 Private Practice (TV seriál)
And Then There Was One (S05E19)
2010 Melissa a Joey (TV seriál)
2007 iCarly (TV seriál)
2006 Hannah Montana (TV seriál)
Nové trable staré Christine (TV seriál)
2004 Zoufalé manželky (TV seriál)
2003 That's So Raven (TV seriál)
2001 Alias (TV seriál)
1999 Passions (TV seriál)

TV pořady

2003 Jimmy Kimmel Live! (TV pořad)
1996 Access Hollywood (TV pořad)
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace