Reklama

Reklama

Ve městě se začali probouzet mrtví a dvě rodiny se snaží přežít jednu strašnou noc na začátku zombie apokalypsy... (TV Horor Film)

Recenze (23)

korbitch22 

všechny recenze uživatele

Tak mám ten dojem, že dokud Mila nevyprdne haranta a Anderson konečně nedodělá epické rozloučení se sérií Resident Evil, dobrých zombie se nedočkáme.Tenhle žánr jsem vždycky považoval za děsně stupidní a opravdu minimum světové kinematografie o oživlejch hnilotinách uznávám.Gulager jasně dokázal už dřív, jak mizerný režisér to je a tady to už jen demonstruje na plné čáře.Herecké výkony naprosto příšerné, režie ubohá, hudba asi měla navodit atmosféru 70. let a vzdát čest dalšímu ubožákovi Romerovi, ale synťák v roce 2014 vážně bolí.Jediné, co v téhle milionté variaci na stupidní chování postav ve světě oživlých debilů stálo aspoň za něco, jsou masky a zvukové efekty a já se divim sám sobě, že téhle mrdce sem schopen dát aspoň jednu *, ale spíš to bude tím, že jdu za deset minut na pět Budvarů a večer na Johna Wicka, tak mám dobrou náladu i po zhlédnutí téhle stupidní sračky.10%. ()

vegetol.mp 

všechny recenze uživatele

Zombie Night potěšila. Herci solidní, především Anthony Michael Hall je v roli obtloustlýho taťky uprostřed zombie apokalypsy kouzelnej, příběh nenudí a masky zombíků jsou opravdu vydařené. Navíc tvůrci nemarní čas nějakou nudnou expozicí a zombíci nastoupí už cca v druhé minutě a akce vydrží až do konce. Režisér John Gulagher režíruje solidně a i když stál film cca 1 milion dolarů, vypadá po řemeslné stránce dobře. Potěší i hudba žánrového veterána Alana Howarta, který je zodpovědný za hudbu k mnoha filmům Johna Carpentera (Útěk z NY, Christine, Vládce temnot). Zásadní mínus je extrémně otravná babička a jako vždy občasné debilní jednání postav, což bohužel patří u podobných filmů k věci. Zombie Night není žádný zásadní film žánru, ale jako hororová večerní zábava před spaním je víc než kompetentní. Zvlášť když ho člověk porovná např. s Day of the Dead 2, který stejně jako Zombie Night stál 1 milion dolarů. ()

Reklama

kaylin 

všechny recenze uživatele

Není to příliš nadprůměrné dílo, ale prostě jsem měl zase jednou pocit, že se tvůrci alespoň trochu snažili a chtěli natočit něco, co nebude úplně bez smyslu. Bohužel ke konci už na vás žádné překvapení nečeká, ale pořád si film udržuje takovou relativně dobrou úroveň, takže vás jeho sledování nejspíš neurazí. Bohužel nedalo se čekat, že to bude něco extra, ale ve skutečnosti jsem si myslel, že to bude propadák. To není. ()

Dellamorte 

všechny recenze uživatele

Daryl v poslednej dobe rozkvitá do všetkých žánrov. Agenta má asi bývalého kolportéra, inak totiž netuším prečo tak nezmyselne blúdi medzi " garážovou " komédiou ( tam ju možno podrží ostatný cast ) sociálne " vyfrillovanou podívanou " a horrorom, kde ju okupujú ešte stále neopozeraní " Zombies, The " . Aby toho nebolo málo, názov je originálny, asi ako aj príspevok do hory podobných zbrusu nových vyšlachtených odrôd. Chovanie sa postáv ( tie mi boli náležite uvoľnené) v kritických situáciach a ich mohutne vynaliazevý boj s okupantmi ma rozčrepil. Mdlé aj na TV, no iste si tam niekto nájde svoje OK. Tie úlety vezmem z jej strany ako snahu zabudnúť na Kennedy, Jr. 20 rokov starý flirt, prirátam TV - vychádza ultra silená 2ka. ()

Campbell 

všechny recenze uživatele

Gulager, režisér parádní bejkárny Feast se rozhodl natočit zombie film pro Syfy. A bohužel to dopadlo poměrně špatně. Mezi klady rozhodně patří prvních pár minut které jako kdyby vypadly ze staré školy. Hudba je depresivní a atmosféra hřbitova zabrala nicméně to po chvilce zmizí. Druhým kladem je to že se film nebojí zabíjet děti a sežrat je. To se v zombie filmech zas tak často nevidí. Ale to je z kladů asi tak všechno. Jinak je tu téměř všechno špatně, zombie masky jsem tak napůl občas vykoukne solidní zombík a občas tu je jen herec co chodí jak krypl a pravděpodobně nikdy neviděl zombie film a při tom mu kape z huby červená. Ale nejvíce to odsraly herci. Copak sami tvůrci neviděly co dělaj za kraviny? Vždyt to chování bylo příšerný a ta bába byla neskutečně otravná. Celkově je film na jedno zkouknutí a rozhodně moc nepřekvapí, od Gulagera jsem čekal víc. ()

Galerie (16)

Reklama

Reklama