foto

Elsebeth Steentoft

  • nar. 4.10.1943 (73 let)
    Dánsko
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 Zabijáci z maloměsta
2015 Klaun navždy
V Polynésii jsou lidojedi
2013 Antboy
2012 Mazel
Přes okraj
2010 Klaun
Lepší svět
2009 Přes ulici, pod vodou
2007 Dennis
2006 Telenovela
2005 Mouchy na zdi
2003 Řezníci
Starý, nový, půjčený a modrý
2001 At klappe med een hånd
2000 Italština pro začátečníky
1997 Det store flip
1978 Kammesjukjul (TV film)

TV seriály

2014 Prokletá srdce (TV seriál)
Epizoda 1 (E01)
2011 Lykke (TV seriál)
Ti, co vraždí (TV seriál)
2009 Lærkevej (TV seriál)
Pact (TV seriál)
2008 Album (TV seriál)
Maj & Charlie (TV seriál)
Summerovi (TV seriál)
2006 Anna Pihl (TV seriál)
2005 Klovn (TV seriál)
2002 Nikolaj og Julie (TV seriál)
2000 Hotellet (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace