foto

Rebecca Palmer

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2013 Mary, Queen of Scots
2012 Hmyzotopie
2010 Capture Anthologies: Love, Lust and Tragedy
2008 Fiona's Story (TV film)
New Town Killers
2006 Berry's Way (TV film)
Stopy krve
2005 Lap
Mrazivá řeka
Rudá růže
Třetí v pořadí (TV film)
2004 Comfortably Numb (TV film)
Dívka ze stratosféry
2003 The Death of Klinghoffer
2002 Zabij mě něžně
2001 Intimita
This Filthy Earth
2000 A Likeness In Stone (TV film)
Quills - Perem markýze de Sade
1999 Distant Bridges
Elephant Juice
1998 Alenka v zemi za zrcadlem (TV film)

TV seriály

2018 Hard Sun (TV seriál)
Not the End of the World (E05)
2010 Rosamunde Pilcherová: Odstíny lásky (TV seriál)
2009 Garrowův zákon (TV seriál)
2007 M.I.High (TV seriál)
Nearly Famous (TV seriál)
2004 MI5 (TV seriál)
Epizoda 8 (S03E08)
2002 Hidden City, The (TV seriál)
Profil vraha (TV seriál)
2000 Doctors (TV seriál)
1999 Třetí hlídka (TV seriál)
1994 A Mind to Kill (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace