Reklama

Reklama

Stopy krve

  • Německo Blood Trails (více)
Trailer

Obsahy(1)

Anna pracuje jako kurýr. Při doručení zásilky se pomiluje s podivných cizím mužem. Provinění. Hned druhý den odjede se svým přítelem Michaelem na výlet na kolech. V horách si užívají volna a romantiky v nádherné přírodě. Výčitky. Tajemný milenec je vystopuje a Michaela brutálně zavraždí. Trest. Na řadě je Anna. Strach. Ta se zoufale snaží vybojovat svůj život. Bolest. Vražedná jízda na horských kolech po těch nejstrmějších svazích, boj o přežití, kde každá cesta vede ke krvavému konci. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (72)

castor 

všechny recenze uživatele

Vskutku zajímavá vražedná zbraň (partner hlavní hrdinky), to se jen tak nevidí. I když u Němců je možné všechno. Nebylo moc kde brát, chyběla atmosféra, napětí, nějaká scéna s přidanou hodnotou. O žádný vyloženě žánrový suterén se sice nejedná, ale můj jídelníček po tomhle kousku rozhodně není pestřejší. ()

Untentrauer 

všechny recenze uživatele

Přítomnost ve filmu je prokládána střípky útržků a záběrů z minulosti, jejichž složení pomůže objasnit aktuální děj. Film je tak neskutečně rozkouskovaný/přerušovaný a nešlo mi se něj soustředit. Tuto snahu autorů navíc shazuje popis k filmu, ve kterém vám vlastně všechno řeknou. Takže je to neskutečná nuda. Pokud jste si tedy už někde přečetli o čem to je, pak se na to nekoukejte.... ()

Reklama

tron 

všechny recenze uživatele

„Potom začal byť... veľmi brutálny.“ – „Možno by som mal aj ja.“ Prvý cyklistický slasher, aký som kedy videl a dúfam, že aj posledný. Nemci sa zasa raz vytiahli: nezrozumiteľný strih, hnusná výprava, nelogický scenár (ani sem všetky tie sprostosti nebudem vypisovať), hysterická nesympatická krava ako titulná hrdinka, čajový pokus o titulného zlosyna, odporná kamera a trápne dialógy. Čakal som blbosť, ale blbosť, ktorá aspoň diváka pobaví. STOPY KRVI ma však iba srali a nič viac. Keď hrdinka šliape do pedálov a zrazu padne do vodopádu, už vás nič neprekvapí. ()

Vyrida 

všechny recenze uživatele

Přestože thrillery z přírody přímo miluji a patří tedy zároveň i do mé oblíbené žánrové kategorie, tak na Blood Trails budu chtít co nejrychleji zapomenout. Tak v prvé řadě je film strašně stereotypní, protože snad jeho celou polovinu časové stopáže, si budeme užívat pouze pohledu na záda hlavní herečky, která v afektu pobíhá celá udýchaná po lesních kopcích a hledá někoho kdo by ji mohl pomoci. Další problémem je počet herců, který by se dal spočítat na jedné ruce invalidního dřevorubce. Je to směšné, že vedlejší herci si užijí na plátně svou minutku slávy jenom proto, aby o pár vteřin později mohli v klidečku bez jediného vysloveného slovíčka spokojeně prdět do hlíny. Šokoval mě i zvukař, protože film je z drtivé většiny tvořen bez jakéhokoliv tónu či nějaké dramatické melodie a místo toho posloucháme praskání větviček a cvrlikání lesních ptáčků, což sice možná potěší všechny houbaře, ale nevystraší ani pětileté dítě. Takže když to všechno sečtu i spolu s trapným koncem a nesympatickým hereckým obsazením, tak nemůžu hodnotit jinak, než osamocenou jednou hvězdičkou a to jen za některé okolní záběry matky přírody, která se stejně může po chvíli okoukat a z filmu, tak nezbyde bohužel naprosto nic pozitivního. ()

Miloško odpad!

všechny recenze uživatele

No nemám slov. nepochopím načo vobec taketo niečo sa aj natáča. Som fanúšik hororov,či už vysokorozpočtových,alebo aj klasických béčkových.Ale toto nemalo z hororom nič spoločné. Veď hrali tu tušim 4 herci, dej, kamera...uplna zbytočnosť. Slabučky amatersky film.Pripomenulo mi to česky horor Zahradník. ()

Galerie (19)

Zajímavosti (2)

  • Natáčení probíhalo v Rakousku a v německém Bavorsku. (noelcoward73)

Reklama

Reklama