foto

Elarica Johnson

  • nar. 21.8.1989 (30 let)
    Londýn, Anglie, Velká Británie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Six Days of Sistine
2017 Blade Runner 2049
Jak balit holky na mejdanech
2015 Po smrti
2014 Forgotten, The
2013 Powder Room
2012 13 schodů dolů (TV film)
Můj bratr ďábel
2010 Chatroom
2009 Harry Potter a Princ dvojí krve
2008 Fallout (TV film)

TV seriály

2019 Vraždy podle Agathy (TV seriál)
The Fairies of Fryfam (S02E02)
2018 Čas čarodějnic (TV seriál)
Epizoda 8 (S01E08)
Epizoda 7 (S01E07)
Epizoda 5 (S01E05)
další epizody (7)
2017 C.B. Strike (TV seriál)
Epizoda 3 (S01E03)
Epizoda 2 (S01E02)
Epizoda 1 (S01E01)
2016 Smrt v ráji (TV seriál)
Posing in Murder (S05E03)
2015 The Delivery Man (TV seriál)
2013 Zločiny nad Seinou (TV seriál)
Pigalle (E04)
2011 Top Boy (TV seriál)
Episode 4 (S01E04)
Episode 3 (S01E03)
Episode 2 (S01E02)
1985 EastEnders (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky