foto

Trevor Long

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Seeds
2013 Armed Defense
2012 Co všechno věděla Maisie
Zabít tiše
2010 Jack se chystá vyplout
2007 Brutal Massacre: A Comedy
The Karaoke King
2005 Fat Cats
1994 Don Juan DeMarco

TV seriály

2019 Bull (TV seriál)
Parental Guidance (S03E17)
2018 Magnum P.I. (TV seriál)
Die He Said (S01E08)
Ozark (TV seriál)
The Gold Coast (S02E10)
The Badger (S02E09)
The Big Sleep (S02E08)
další epizody (10)
2017 Ozark (TV seriál)
The Toll (S01E10)
Nest Box (S01E07)
Book of Ruth (S01E06)
2016 Vzpomínky (TV seriál)
Game On (S04E10)
2015 Mrtvý bod (TV seriál)
Bílá místa (S01E01)
2014 Černá listina (TV seriál)
The Judge (No. 57) (S01E15)
2013 Low Winter Sun (TV seriál)
Surrender (E10)
Ann Arbor (E09)
Revelations (E08)
další epizody (6)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace