foto

Trevor Long

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Seeds
2013 Armed Defense
2012 Co všechno věděla Maisie
Zabít tiše
2010 Jack se chystá vyplout
2007 Brutal Massacre: A Comedy
The Karaoke King
2005 Fat Cats
1994 Don Juan DeMarco

TV seriály

2020 FBI: Most Wanted (TV seriál)
Dopesick (E01)
2019 Doktoři (TV seriál)
Out for Blood (S03E09)
Saints & Sinners (S03E03)
Bull (TV seriál)
Parental Guidance (S03E17)
2018 Magnum P.I. (TV seriál)
Die He Said (S01E08)
Ozark (TV seriál)
Zlaté pobřeží (S02E10)
Jezevec (S02E09)
Hluboký spánek (S02E08)
další epizody (10)
2017 Ozark (TV seriál)
Hrana (S01E10)
Ptačí budka (S01E07)
Kniha Ruth (S01E06)
2016 Vzpomínky (TV seriál)
Game On (S04E10)
2015 Mrtvý bod (TV seriál)
Bílá místa (S01E01)
2014 Černá listina (TV seriál)
Soudce (č. 57) (S01E15)
2013 Low Winter Sun (TV seriál)
Surrender (E10)
Ann Arbor (E09)
Revelations (E08)
další epizody (6)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky