foto

Oscar Kennedy

  • nar. 1999
    Nottingham, Anglie, Velká Británie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 Smrtihlav
2015 Elevator Gods
2010 Toast (TV film)

TV seriály

2019 Ladhood (TV seriál)
2017 Decline and Fall (TV seriál)
Episode 3 (E03)
Episode 2 (E02)
Episode 1 (E01)
2016 Cizinka (TV seriál)
Je Suis Prest (S02E09)
2013 Bílá královna (TV seriál)
Válečná vřava (E05)
Zlá královna (E04)
Bouře (E03)
The Politician's Husband (TV seriál)
Episode 3 (E03)
Episode 2 (E02)
Episode 1 (E01)
2012 Pronásledovaná (TV seriál)
Khyber (E07)
Polyhedrus (E06)
Ambassadors (E05)
další epizody (7)
2011 Nadějné vyhlídky (TV seriál)
Epizoda 1 (E01)
Sirens (TV seriál)
The Body Farm (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky