foto

Oscar Kennedy

  • nar. 1999
    Nottingham, Anglie, Velká Británie
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 Smrtihlav
2015 Elevator Gods
2010 Toast (TV film)

TV seriály

2017 Decline and Fall (TV seriál)
Epizoda 3 (E03)
Epizoda 2 (E02)
Epizoda 1 (E01)
2016 Cizinka (TV seriál)
Je Suis Prest (S02E09)
2013 Bílá královna (TV seriál)
War at First Hand (E05)
The Bad Queen (E04)
The Storm (E03)
The Politician's Husband (TV seriál)
2012 Pronásledovaná (TV seriál)
2011 Nadějné vyhlídky (TV seriál)
Epizoda 1 (E01)
Sirens (TV seriál)
The Body Farm (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace