foto

Vadim Glowna

  • nar. 26.9.1941
    Eutin, Německá říše
  • zem. 24.1.2012 (70 let)
    Berlín, Berlin, Německo
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2012 Bloch - Der Fremde (TV film)
Ins Blaue
Jack Irish: Bad Debts (TV film)
Jack Irish: Black Tide (TV film)
2011 Stubbe - Von Fall zu Fall: Kassensturz (TV film)
2010 Der Letzte Weynfeldt (TV film)
Hitler's Grave
Inspektor Barbarotti - Mensch ohne Hund (TV film)
Tatort - Wie einst Lilly (TV film)
2009 Auftrag Schutzengel (TV film)
Die Rebellin (TV film)
2008 Alles was recht ist (TV film)
Pomsta ze záhrobí (TV film)
2007 Ein starkes Team - Blutige Ernte (TV film)
2006 Das Haus der schlafenden Schönen
Oko medvěda
Čtyři minuty
2005 Mutterseelenallein
Nachtschicht - Tod im Supermarkt (TV film)
Tatort - Schattenhochzeit (TV film)
2004 Agnes a jeho bratři
Die Rosenzüchterin (TV film)
Die Rückkehr des Vaters (TV film)
2003 Der alte Affe Angst
Mein Name ist Bach
Mutter Courage und ihre Kinder (TV film)
Případy profesora Capellariho: Vražda a hudba (TV film)
Schwabenkinder (TV film)
Sternzeichen
Život na rozcestí (TV film)
2002 Baader
To byla ale noc! (TV film)
2001 Endstation Tanke
Planet der Kannibalen
Pravidla úspěchu
Suck My Dick
Verbotene Küsse (TV film)
2000 Bídníci (TV film)
Das Traumschiff - Olympia 2000 (TV film)
Die Unberührbare
Kalt ist der Abendhauch
Místo činu - Kvarteto v Lipsku (TV film)
Polizeiruf 110 - Böse Wetter (TV film)
1999 Komisařka Rosa Roth - Zachránkyně (TV film)
Todsünden - Die zwei Gesichter einer Frau (TV film)
1998 Candy
Das elfte Gebot (TV film)
Datum, Das
Dunckel (TV film)
To wszawe nagie zycie (TV film)
1997 Biblické příběhy: Šalamoun (TV film)
Ein Mord für Quandt - Pech und Schwefel (TV film)
1995 Heimliche Zeugen (TV film)
1994 1945 (TV film)
Anwalt Abel - Rufmord (TV film)
Doppelter Einsatz - Kleine Fische (TV film)
Skleněný dům (TV film)
1993 Die Skrupellosen - Hörigkeit des Herzens (TV film)
Im Himmel hört Dich niemand weinen
Tatort - Bauernopfer (TV film)
1992 Lügnerin, Die
Mandelküsschen (TV film)
Männer vom K3 - Zu hoch gepokert, Die (TV film)
Verflixte Leidenschaft (TV film)
1991 Die Bank ist nicht geschädigt (TV film)
Extralarge 5: Miamský zabiják (TV film)
Scheidung a la carte (TV film)
Tandem (TV film)
1990 Projekt Aphrodite (TV film)
Tiché dny v Clichy
Zweite Leben, Das (TV film)
1989 Assassina, L'
Er - Sie - Es
Georg Elser - Einer aus Deutschland
Milliardenspiel, Das (TV film)
Místo činu - Krvavá stopa (TV film)
1988 Der Lockspitzel (TV film)
Drei D
Wherever You Are...
1987 Des Teufels Paradies
1986 Tarot
Totenreich, Das (TV film)
1984 Ediths Tagebuch
Modrovous (TV film)
Rok klidného slunce
1983 Dies rigorose Leben
1982 Elegantní společnost s ručením omezeným
Limuzyna Daimler-Benz
Tatort - Sterben und sterben lassen (TV film)
1981 Desperado City
Polnischer Sommer (TV film)
1980 Monitor
Smrt v přímém přenosu
1979 Pokrevní příbuzní
Povídky z Vídeňského lesa
Úspěšný společník
1978 Krejčík z Ulmu
1977 Brüder, Die
Hauptdarsteller, Der
Skupinový portrét s dámou
Verschollene Inka-Gold, Das (TV film)
Zeit der Empfindsamkeit (TV film)
Železný kříž
1976 Cuore di cane
Ketten (TV film)
Policejní kolt vzor 357
Sladek oder Die schwarze Armee (TV film)
1975 Ein deutsches Attentat (TV film)
Polly oder Die Bataille am Bluewater Creek (TV film)
1974 Ermittlungen gegen Unbekannt (TV film)
Ulla oder Die Flucht in die schwarzen Wälder (TV film)
1973 Victor oder Die Kinder an die Macht (TV film)
1972 Herlemanns Traum oder Das andere Leben (TV film)
1971 Die Tote aus der Themse
Leb wohl, Judas (TV film)
Nacht von Lissabon, Die (TV film)
1970 Gartenlaube, Die (TV film)
Gezeiten (TV film)
Opfer (TV film)
1969 Horror (TV film)
Reise nach Tilsit (TV film)
1968 Liebe und so weiter
Tramp oder der einzige und unvergleichliche Lenny Jacobsen (TV film)
1967 Verbrechen mit Vorbedacht (TV film)
Zuchthaus
1966 Frühlings Erwachen (TV film)
1965 Held Henry (TV film)
Im Schatten einer Großstadt (TV film)
1964 Spaßvogel, Der (TV film)
1943 Dům u jezera

TV seriály

2011 Borgia (TV seriál)
Legitimita (S01E06)
Manželský svazek (S01E05)
Moudro Ducha svatého (S01E04)
další epizody (4)
2005 Kanzleramt (TV seriál)
2003 Nachtschicht (TV seriál)
2002 Bloch (TV seriál)
Highspeed - Die Ledercops (TV seriál)
1998 Die Verbrechen des Professor Capellari (TV seriál)
Mordkommission (TV seriál)
Poslední svědek (TV seriál)
Siska (TV seriál)
1995 A.S. (TV seriál)
Eine Frau wird gejagt (TV seriál)
Inka Connection (TV seriál)
Inspektor Balko (TV seriál)
Stubbe - Von Fall zu Fall (TV seriál)
1994 Cornelius hilft (TV seriál)
Die Stadtindianer (TV seriál)
Dvojí nasazení (TV seriál)
Ein starkes Team (TV seriál)
Faust (TV seriál)
Rosa Roth (TV seriál)
1992 Wolffův revír (TV seriál)
1990 Insel der Träume (TV seriál)
1989 Peter Strohm (TV seriál)
1988 Anwalt Abel (TV seriál)
Die Männer vom K3 (TV seriál)
1984 Der Fahnder (TV seriál)
1981 Das Traumschiff (TV seriál)
Exil (TV seriál)
Případ pro dva (TV seriál)
1980 Marťanská kronika (TV seriál)
Expedice (E01)
1977 Starej (TV seriál)
1976 Notsignale (TV seriál)
1974 Derrick (TV seriál)
1971 Volejte policii 110 (TV seriál)
1970 11 Uhr 20 (TV seriál)
1969 Der Kommissar (TV seriál)
1965 Intercontinental-Express (TV seriál)

Dokumentární

2011 Directing Hell
2005 Passion & Poetry: The Ballad of Sam Peckinpah
1995 Nacht der Regisseure, Die
1978 Německo na podzim

TV pořady

2004 Zibb (TV pořad)
1999 Volle Kanne (TV pořad)

Režijní filmografie

Filmy

2006 Das Haus der schlafenden Schönen
1998 Der Schnapper: Blumen für den Mörder (TV film)
1993 Tatort - Bauernopfer (TV film)
1992 Brocken, Der
Eines Tages irgendwann
1987 Des Teufels Paradies
1983 Dies rigorose Leben
1981 Desperado City

TV seriály

1998 Siska (TV seriál)
1995 Eine Frau wird gejagt (TV seriál)
1989 Peter Strohm (TV seriál)
1977 Starej (TV seriál)

Scenáristická filmografie

Filmy

1981 Desperado City

Producentská filmografie

Filmy

1981 Desperado City

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace