foto

Luke Roberts

  • nar. 1977
    Suffolk, Anglie, Velká Británie
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2014 300: Vzestup říše
2013 Dracula: The Dark Prince
2011 Piráti z Karibiku: Na vlnách podivna
2005 Ambition

TV seriály

2017 Výkupné (TV seriál)
Bulletproof (E13)
Refuge (E12)
The Castle (E11)
další epizody (13)
Black Sails (TV seriál)
XXXVIII. (S04E10)
XXXVII. (S04E09)
XXXVI. (S04E08)
další epizody (10)
2016 Black Sails (TV seriál)
XXVIII. (S03E10)
XXVII. (S03E09)
XXVI. (S03E08)
další epizody (10)
Hra o trůny (TV seriál)
Křivopřísežník (S06E03)
2015 Wolf Hall (TV seriál)
Mistři přízraků (E06)
Nepříjemnosti (E05)
Anna Regina (E03)
další epizody (5)
2014 Taxi Brooklyn (TV seriál)
2009 Law & Order: UK (TV seriál)
2007 Holby Blue (TV seriál)
2003 Mile High (TV seriál)
2001 Bratrstvo neohrožených (TV seriál)
Křižovatky (E05)
Crossroads (TV seriál)
1999 Holby City (TV seriál)

TV pořady

1999 Loose Women (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace