foto

Luke Roberts

  • nar. 1977
    Suffolk, Anglie, Velká Británie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2020 Dampyr
2019 Lie of You (TV film)
2014 300: Vzestup říše
2013 Dracula: The Dark Prince
2011 Piráti z Karibiku: Na vlnách podivna
2005 Ambition

TV seriály

2019 The Rook (TV seriál)
Prologue (E07)
Chapter 6 (E06)
Chapter 5 (E05)
Výkupné (TV seriál)
Story for Another Day (S03E13)
Playing God (S03E12)
Truth and Reconciliation (S03E11)
další epizody (13)
2018 Výkupné (TV seriál)
Semaphor (S02E13)
Promised Land (S02E12)
The Client (S02E11)
další epizody (13)
2017 Výkupné (TV seriál)
Bulletproof (S01E13)
Refuge (S01E12)
The Castle (S01E11)
další epizody (13)
Pod černou vlajkou (TV seriál)
Konec kapitána Flinta (S04E10)
Spálené mosty (S04E09)
Kruh se uzavírá (S04E08)
další epizody (10)
2016 Pod černou vlajkou (TV seriál)
Černá známka (S03E10)
Hrdelní pře (S03E09)
Záchrana (S03E08)
další epizody (10)
Hra o trůny (TV seriál)
Křivopřísežník (S06E03)
2015 Wolf Hall (TV seriál)
Mistři přízraků (E06)
Nepříjemnosti (E05)
Anna Regina (E03)
další epizody (5)
2014 Taxi Brooklyn (TV seriál)
Dernière course (E12)
La Nuit la plus longue (E10)
Brooklyn chrono (E08)
další epizody (5)
2013 Království (TV seriál)
Srdce a rozum (S01E04)
Hadi v zahradě (S01E02)
Kráska a zvíře (TV seriál)
Seeing Red (S01E10)
2012 Zákon a pořádek: Spojené království (TV seriál)
Fault Lines (S06E07)
2007 Holby Blue (TV seriál)
2003 Mile High (TV seriál)
2001 Bratrstvo neohrožených (TV seriál)
Křižovatky (E05)
Crossroads (TV seriál)
1999 Holby City (TV seriál)

Producentská filmografie

TV seriály

2019 Výkupné (TV seriál)
Prima (S03E07)
Stay of Execution (S03E06)
Life and Limb (S03E05)
další epizody (7)

Host

TV pořady

1999 Loose Women (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky