foto

Valerio Mastandrea

  • nar. 14.2.1972 (45 let)
    Garbatella, Řím, Itálie
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 Místo splněných přání
2016 Kvítek
Naprostí cizinci
Sladké sny
2015 La felicità è un sistema complesso
2014 Ogni maledetto Natale
Pasolini
S tváří anděla
2013 Ať žije svoboda
La sedia della felicità
2012 I padroni di casa
Na hraně
Román o jednom masakru
Velitel a čáp
2011 Cose dell'altro mondo
2010 První krásná věc
2009 Giulia nechodí večer ven
Good Morning, Aman
2008 Bezvadný den
Celý život před sebou
Chi nasce tondo
2007 Dvojka z autobusu
Last minute Maroko
Nemysli na to
2006 AD Project
Napoleon a já
4-4-2 - Il gioco più bello del mondo
2005 Amatemi
Il ragno la mosca
Kefalonie, 8. září 1943 (TV film)
Nessun messaggio in segreteria
Orizzonte degli eventi, L'
2004 Il siero della vanità
Radio Alice
2003 Insoliti ignoti, Gli (TV film)
2002 Playgirl
Velocità massima
Vosí hnízdo
2001 Domani
Sole negli occhi, Il
Ultimo stadio
2000 Carbonara, La
Zora la vampira
1999 Asini
1998 Abbiamo solo fatto l'amore
Barbara
Da cosa nasce cosa (TV film)
Odore della notte, L'
Prázdniny s Violou
1997 Classe non è acqua, La
In barca a vela contromano
Lettera, La
Tutti giù per terra
1996 Bruno aspetta in macchina
Cresceranno i carciofi a Mimongo
Infiltrato
Inverno freddo freddo, Un
Ladri di cinema
1995 Anno prossimo vado a letto alle dieci, L'
Cuore cattivo
Palermo Milano solo andata

TV seriály

2009 Non pensarci, la serie (TV seriál)
2006 Buttafuori (TV seriál)
2000 La squadra (TV seriál)

Dokumentární

2015 Alfredo Bini, ospite inatteso
2013 Moje třída
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace