foto

Robert Fyfe

  • nar. 19.6.1925 (93 let)
    Alloa, Skotsko, Velká Británie
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2012 Atlas mraků
2011 Náhradnice
2010 Burke and Hare
2006 Babel
2004 Cesta kolem světa za 80 dní
2001 Formula 51
1983 Xtro
1980 Jsi smetana v mé kávě (TV film)
1972 Das Paradies auf der anderen Seite
1962 Gaolbreak

TV seriály

2009 Misfits: Zmetci (TV seriál)
Epizoda 2 (S01E02)
2004 Courtroom, The (TV seriál)
2000 Monarch of the Glen (TV seriál)
1988 Návrat Sherlocka Holmese (TV seriál)
Bruce-Partingtonovy dokumenty (S02E04)
1987 Ruth Rendell Mysteries (TV seriál)
1983 Jury (TV seriál)
1980 Cribb (TV seriál)
The Gentle Touch (TV seriál)
1979 Agony (TV seriál)
1978 Enemy at the Door (TV seriál)
1975 Angels (TV seriál)
Survivors (TV seriál)
1973 Last of the Summer Wine (TV seriál)
Sutherland's Law (TV seriál)
1972 New Scotland Yard (TV seriál)
The Regiment (TV seriál)
1971 The Onedin Line (TV seriál)
1969 W. Somerset Maugham (TV seriál)
1967 ITV Playhouse (TV seriál)
Revenue Men, The (TV seriál)
1965 The Troubleshooters (TV seriál)
1964 Detective (TV seriál)
Theatre 625 (TV seriál)
Villains, The (TV seriál)
1963 The Indian Tales of Rudyard Kipling (TV seriál)
1962 Big Pull, The (TV seriál)
Dr. Finlay's Casebook (TV seriál)
Z Cars (TV seriál)
1960 Coronation Street (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace