foto

Dianne Foster

  • nar. 31.10.1928 (90 let)
    Edmonton, Alberta, Kanada

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1963 Kdo to spal v mé posteli?
1961 King of the Roaring 20's - The Story of Arnold Rothstein
1958 Gideon's Day
Hlubiny
The Last Hurrah
1957 Monkey on My Back
Noční přepadení
The Brothers Rico
1955 Muž z Kentucky
Násilní muži
1954 Drive a Crooked Road
Isn't Life Wonderful!
The Bamboo Prison
Three Hours to Kill
Three's Company
1953 Bad for Each Other
The Steel Key
1952 Lost Hours, The
1951 The Quiet Woman

TV seriály

1965 Green Acres (TV seriál)
Honey West (TV seriál)
The Big Valley (TV seriál)
The Wild Wild West (TV seriál)
1964 Slattery's People (TV seriál)
The Rogues (TV seriál)
1963 Breaking Point (TV seriál)
Petticoat Junction (TV seriál)
Uprchlík (TV seriál)
1962 Going My Way (TV seriál)
The Eleventh Hour (TV seriál)
The Gallant Men (TV seriál)
The Lloyd Bridges Show (TV seriál)
1961 Ben Casey (TV seriál)
Bus Stop (TV seriál)
King of Diamonds (TV seriál)
1960 Checkmate (TV seriál)
My Three Sons (TV seriál)
Outlaws (TV seriál)
Overland Trail (TV seriál)
Route 66 (TV seriál)
The Roaring 20's (TV seriál)
Thriller (TV seriál)
1959 Bonanza (TV seriál)
Bourbon Street Beat (TV seriál)
Hawaiian Eye (TV seriál)
Kraft Mystery Theater (TV seriál)
Laramie (TV seriál)
Markham (TV seriál)
Riverboat (TV seriál)
Shotgun Slade (TV seriál)
The Deputy (TV seriál)
The Detectives (TV seriál)
1958 77 Sunset Strip (TV seriál)
Peter Gunn (TV seriál)
Westinghouse Desilu Playhouse (TV seriál)
1957 Have Gun - Will Travel (TV seriál)
Perry Mason (TV seriál)
Tales of Wells Fargo (TV seriál)
Wagon Train (TV seriál)
1955 Celebrity Playhouse (TV seriál)
Gunsmoke (TV seriál)
1953 Douglas Fairbanks Jr. Presents (TV seriál)
General Electric Theater (TV seriál)
1952 Four Star Playhouse (TV seriál)
The Ford Television Theatre (TV seriál)
1950 Lux Video Theatre (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace