foto

Todd Lasance

  • nar. 18.2.1985 (35 let)
    Newcastle, South Australia, Austrálie

Biografie

Todd Lasance je australský herec narozený roku 1985 v Newcastle v Austrálii, kterého můžete vidět v hlavní roli mini série CLOUDSTREET, jako postavu jménem Quick Lamb. Za svůj výkon si vysloužil cenu AACTA 2012 za nejlepší hostující nebo vedlejší mužský herecký výkon v televizním dramatu.

Hrál také ve filmech UNDERBELLY – TELL THEM LUCIFER WAS HERE, THE GREAT MINT SWINDLE a BROTHERS IN ARMS. v roce 2009 vyhrál stříbrnou cenu TV Week Logie pro nejvíce populárního herce v televizním seriálu za jeho roli Adena v HOME & AWAY. Mezi Toddovy další televizní počiny patří MCLEOD’S DAUGHTERS, BLUE WATER HIGH a BLACKJACK – GHOST. Objevil se také ve FOOL’S GOLD, kde si zahráli i Matthew McConaughey a Kate Hudson.

Nyní se objeví v nadcházející nové sérii s názvem SPARTACUS: WAR OF DAMMED, kde ztvární postavu mladého Julia Caesara.

Buran "kailik" Z Buranova

Herecká filmografie

Filmy

2019 The Divorce Party
2015 How to Murder Your Wife (TV film)
Terminus
2012 The Great Mint Swindle (TV film)
2011 Underbelly Files: Tell Them Lucifer Was Here (TV film)
2008 Bláznovo zlato
2007 BlackJack: Ghosts (TV film)

TV seriály

2018 Bite Club (TV seriál)
Episode 8 (E08)
Episode 7 (E07)
Episode 6 (E06)
další epizody (8)
Underbelly Files: Chopper (TV seriál)
2016 Flash (TV seriál)
Magenta (S03E03)
Paradox (S03E02)
Flashpoint (S03E01)
Upíří deníky (TV seriál)
This Woman's Work (S07E13)
Postcards from the Edge (S07E12)
Things We Lost in the Fire (S07E11)
další epizody (4)
2015 Upíří deníky (TV seriál)
Cold as Ice (S07E09)
Hold Me, Thrill Me, Kiss Me, Kill Me (S07E08)
Mommie Dearest (S07E07)
další epizody (6)
2013 Spartakus (TV seriál)
Vítězství (S03E10)
Mrtví a umírající (S03E09)
Rozdělené cesty (S03E08)
další epizody (9)
2012 Bikie Wars: Brothers in Arms (TV seriál)
2011 Cloudstreet (TV seriál)
Crownies (TV seriál)
Episode 22 (E22)
Episode 21 (E21)
Episode 20 (E20)
další epizody (22)
2009 Rescue Special Ops (TV seriál)
2005 Střední škola Blue Water (TV seriál)
2001 McLeodovy dcery (TV seriál)
1988 Home and Away (TV seriál)

Dokumentární

1999 Inside Film Awards (TV seriál)