foto

Liam McIntyre

  • nar. 8.2.1982 (35 let)
    Adelaide, South Australia, Austrálie
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Liam se narodil roku 1982 ve městě Adelaide, v Austrálii. Svou rozmanitou kariéru započal v Irsku jako vedoucí produkce u Shakespearovy hry Measure of Measure. Mezi jeho divadelní úspěchy patří také 12 Angry Men, Proof, Twelfith Night, Much Ado About Nothing a Macbeth: Rearisen.
Mezi své televizní role může zařadit roli seržanta Matta Connora v australské sérii RUSH, roli Bradleyho Hewsona v australském nejdéle běžícím dramatu NEIGHBOURS.  V USA Liam zaujal jako Bell Captain Lew ve válečném trháku od televizní stanice HBO THE PACIFIC. Liam ve svém volném čase napsal a zprodukoval vysoce ceněný krátký film SHOTGUN. Dále je také vynikajícím zpěvákem, hudebníkem, tanečníkem a sportovním atletem. Své volné dny tráví v Melbourne a Aucklandu.

Jindrich "kailik" Kriz

Herecká filmografie

Filmy

2017 Apple of My Eye
Security
Unveiled (TV film)
2016 Albion: Rise of the Danann
2015 Dream Children, The
2014 Herkules: Zrození legendy
Killing Field, The (TV film)
2011 Ektopos
2009 Niflheim: Blood & Bullets

TV seriály

2016 The Wizards of Aus (TV seriál)
2015 Con Man (TV seriál)
Winter (TV seriál)
The Flash (TV seriál)
Running to Stand Still (S02E09)
Rogue Air (S01E22)
Rogue Time (S01E16)
další epizody (4)
2013 Spartakus (TV seriál)
Vítězství (S03E10)
Mrtví a umírající (S03E09)
Rozdělené cesty (S03E08)
další epizody (10)
2012 Spartakus (TV seriál)
Hněv bohů (S02E10)
Zrůdy (S02E09)
Vyrovnání (S02E08)
další epizody (10)
2010 The Pacific (TV seriál)
Iwo Jima (E08)
1985 Neighbours (TV seriál)
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace