foto

Liam McIntyre

  • nar. 8.2.1982 (37 let)
    Adelaide, South Australia, Austrálie

Biografie

Liam se narodil roku 1982 ve městě Adelaide, v Austrálii. Svou rozmanitou kariéru započal v Irsku jako vedoucí produkce u Shakespearovy hry Measure of Measure. Mezi jeho divadelní úspěchy patří také 12 Angry Men, Proof, Twelfith Night, Much Ado About Nothing a Macbeth: Rearisen.
Mezi své televizní role může zařadit roli seržanta Matta Connora v australské sérii RUSH, roli Bradleyho Hewsona v australském nejdéle běžícím dramatu NEIGHBOURS.  V USA Liam zaujal jako Bell Captain Lew ve válečném trháku od televizní stanice HBO THE PACIFIC. Liam ve svém volném čase napsal a zprodukoval vysoce ceněný krátký film SHOTGUN. Dále je také vynikajícím zpěvákem, hudebníkem, tanečníkem a sportovním atletem. Své volné dny tráví v Melbourne a Aucklandu.

Buran "kailik" Z Buranova

Herecká filmografie

Filmy

2019 See You Soon
2018 Suicide Squad: Hell to Pay
2017 Apple of My Eye
Security
2016 Albion: Rise of the Danann
2015 Dream Children, The
Unveiled (TV film)
2014 Herkules: Zrození legendy
Killing Field, The (TV film)
2011 Ektopos
2009 Niflheim: Blood & Bullets

TV seriály

2019 Star Wars: Odboj (TV seriál)
Descent (S01E18)
The Disappeared (S01E17)
The New Trooper (S01E15)
další epizody (6)
2018 Star Wars: Odboj (TV seriál)
Secrets and Holograms (S01E09)
Synara's Score (S01E07)
The Children from Tehar (S01E05)
The Flash (TV seriál)
O Come, All Ye Thankful (S05E07)
2017 Pulse (TV seriál)
2016 The Wizards of Aus (TV seriál)
2015 Con Man (TV seriál)
Winter (TV seriál)
The Flash (TV seriál)
Running to Stand Still (S02E09)
Rogue Air (S01E22)
Rogue Time (S01E16)
další epizody (4)
2013 Spartakus (TV seriál)
Vítězství (S03E10)
Mrtví a umírající (S03E09)
Rozdělené cesty (S03E08)
další epizody (10)
2012 Spartakus (TV seriál)
Hněv bohů (S02E10)
Zrůdy (S02E09)
Vyrovnání (S02E08)
další epizody (10)
2010 The Pacific (TV seriál)
Iwo Jima (E08)
Boj o čas (TV seriál)
Epizoda 16 (S03E16)
Epizoda 8 (S03E08)
1985 Neighbours (TV seriál)
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace