foto

Eidži Okada

  • nar. 13.6.1920
    Čóši, Čiba, Japonsko
  • zem. 14.9.1995 (75 let)
    Japonsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2007 Fuzoroi na himitsu
1995 Harukana jidai no kaidan o
Hito de naši no koi
Hitodenashi no koi
1992 Čiroru no banka (TV film)
1991 Jutai
Kageró
1988 Guriin rekuiemu
1986 Oedipusu no jaiba
1985 Haru no kane
1984 Akujo kamakiri
1983 Nankjoku monogatari
1982 Onna roku čóme: Micu no adži
1981 Bókenša kamikaze
Kurutta kadžicu
1980 Jishin retto
1979 Kósacu
Ógon no inu
1978 Blue Christmas
Furimukeba ai
Genshiryoku sensô
Kótei no inai hačigacu
1977 Nihon no džingi
Příběh z Aljašky
Seišun no mon: Džiricuhen
Utamaro: Yume to širiseba
1976 Daiči no komoriuta
Permanent Blue: Manacu no koi
1975 Kjúkei no kója
Wagahai wa neko de aru
1974 Esupai
Japonská mafie
Mesu
1973 Kozure Ókami: Meifumandó
Lady Snowblood
Shin Zatôichi monogatari: Kasama no chimatsuri
1971 Yami no naka no chimimoryo
1970 Mujó
Senkecu no kiroku
1969 Džotai
Júhi no koibito
Tarekomi
弾痕
1968 Kurobe no taijó
Šówa no inoči
1967 "X" - Nestvůra z vesmíru
Utage
Čiekošó
1966 Boss wa ore no kendžú de
Nihon daikjókaku
Tvář toho druhého
1965 Haigo no hito
Hikô shôjo Yôko
Samurajský zvěd
Sugata Sanširó
1964 Goben no cubaki
Kóge
Písečná žena
Úkladná vražda
1963 Ona i on
Ošklivý Američan
Rififi à Tokyo
1961 Eddoko bugjó: Tenka o kiru otoko
Fudži ni tacu wakamuša
Išin no kagaribi
Kengó tengu macuri
Mito kómon: Suke-san Kaku-san óabare
Naruto hičó
Restoration Fire
1960 Kaizoku bahansen
Tange Sazen: Jótó nurecubame
Zoku Šinran
Ózora no muhómono
Šingo džúban šóbu: Daisanbu
Šingo džúban šóbu: Kankecuhen
1959 Dokuganrjú Masamune
Hirošima, má láska
Subarašiki musumetači
Tenka no igakoši: Akacuki no kessen
Šingo džúban šóbu
Šingo džúban šóbu: Dainibu
1958 Futeki naru hankó
Hijosen
Modaeru seišun
1957 Příběh čisté lásky
Shonen tanteidan: Kabutomushi no yoki
Shonen tanteidan: Tetto no kaijin
1956 Kjófu no kúčú sacudžin
Kurama tengu: Hakuba no mišši
Nadare
Seidó no Kirisuto
Shonen tanteidan: Nijumenso no akuma
1955 Gokumončó
Hana no jukue
Kao no nai otoko
Koko ni izumi ari
Ningen gjórai kaiten
Tenpó rokudósen: Hirado no kaizoku
1954 Hana to ható
Okuman čódža
Wakaki hi no takuboku: Kumo wa tensai de aru
1953 Himejuri no tó
Hirošima
Kumo nagaruru hate ni
Miseraretaru tamašii
Šinšo taikóki: Ruten Hijošimaru
1952 Haha o kou uta
Jamabiko gakkó
Kiri no joru no kjódan
Okásan
Šinkú čitai
1951 Karate Sanširó
Kaze ni sojogu aši: Kóhen
Kaze ni sojogu aši: Zenpen
Kendžú džigoku
Koibumi saiban
Nakinureta ningjó
1950 Mata au hi made
Tókjó mušoku

TV seriály

1991 Šabon dama (TV seriál)
1978 Široi kjotó (TV seriál)
1977 Jokomizo Seiši series (TV seriál)
Tokusó saizensen (TV seriál)
1974 Ošidori ukjó torimonoguruma (TV seriál)
1973 Onna Sono Ai no Sirizu (TV seriál)
1971 Dai čúšingura (TV seriál)
1967 Boku wa jódžinbó (TV seriál)

Dokumentární

1979 Kita-kitsune monogatari