foto

Abhin Galeya

  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 Let Me Go
2015 Proč zabili Ježíše (TV film)
2014 Flim: The Movie
2012 Bez záznamu
2009 Living with the Infidels
2008 Blue Tower, The
2004 Případy inspektora Lynleyho: Kdyby jsou chyby (TV film)
Wimbledon
2003 Final Demand (TV film)

TV seriály

2012 White Heat (TV seriál)
2008 10 dní do války (TV seriál)
2006 Robin Hood (TV seriál)
2005 Řím (TV seriál)
Slavnost (S01E10)
Totally Frank (TV seriál)
2004 Podfukáři (TV seriál)
2003 M.I.T.: Murder Investigation Team (TV seriál)
2002 First Degree (TV seriál)
2001 Judge John Deed (TV seriál)
2000 Doctors (TV seriál)
Down to Earth (TV seriál)
Mrtvé probouzeti (TV seriál)
1999 Bad Girls (TV seriál)
Holby City (TV seriál)
1986 Casualty (TV seriál)
1984 Poldové (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace