foto

Ethan Wayne

  • nar. 22.2.1962 (59 let)
    Los Angeles, California, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2000 Comanche
1998 Ma il buon Dio è proprio in gamba?
1997 Last Embrace, The
1996 Bomba
La signora della città (TV film)
1987 Alamo: Třináct dní ke slávě (TV film)
1986 Návrat divokých hus
1985 Cane arrabbiato
1983 Escape from El Diablo
1981 Longshot
Scream
1971 Velký Jake
1970 Rio Lobo

TV seriály

1997 Správná Susan (TV seriál)
The Me Nobody Nose (S01E12)
1993 Milagros, nekonečné obzory (TV seriál)
Španělské náměstí (TV seriál)
1992 Missione d'amore (TV seriál)
1989 Adam 12 (TV seriál)
Jesse Hawkes (TV seriál)
1987 Báječní a bohatí (TV seriál)
1984 Knight Rider (TV seriál)
Nebezpečná rychlost (S02E16)
1978 B.J. and the Bear (TV seriál)

Dokumentární

2007 100 Years of John Wayne (TV film)
1977 The Hollywood Greats (TV seriál)

Host

TV pořady

2012 Home & Family (TV pořad)
1973 The $10,000 Pyramid (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky