foto

Rebecca Cross

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2000 Poslední hlídka
1999 Ženich na útěku
1994 Půlnoční běh stále dokola (TV film)
Zbožňuju trable
1992 Wet and Wild Summer!
1991 Poprvé (TV film)
1989 Kouzelná chvíle (TV film)

TV seriály

2000 Čarodějky (TV seriál)
Prokletá empatie (S03E06)
Ex Libris (S02E19)
1998 Sedm statečných (TV seriál)
1996 Chameleon (TV seriál)
1995 Univerzitní nemocnice (TV seriál)
1993 Diagnóza vražda (TV seriál)
1992 Bill & Ted's Excellent Adventures (TV seriál)
1991 Ženatý se závazky (TV seriál)
Vrchol haldy (S05E20)
1984 To je vražda, napsala (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace