Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Jimmy Shannon žije v San Franciscu a je zapřisáhlým starým mládencem, který nemá příliš chuti do ženění, přestože již tři roky chodí se sympatickou Anne Ardenovou. Jediným jeho příbuzným je nerudný dědeček, který nutí Jimmyho, aby se oženil a měl děti. Jimmy pozve Anne do luxusní restaurace, kde ji požádá o ruku, ta však vycítí, že se ve skutečnosti ženit nechce, a odmítne ho. Když dědeček zemře, odkáže mu majetek v hodnotě přesahující sto milionů dolarů. Má to ovšem háček, musí se do svých třicátých narozenin oženit, vydržet se svou ženou žít minimálně deset let a mít s ní děti. A Jimmy má třicáté narozeniny příští den. Vyrazí za Anne a zastihne ji na letišti, dívka však znovu jeho nabídku odmítne, protože cítí, že se přemáhá. Jimmy tedy vytáhne fotografie svých bývalých přítelkyň a společně s Marcem mezi nimi hledá nejvhodnější nevěstu. Marco dá do novin inzerát, kterým hledá manželku pro budoucího milionáře. A zatímco se před kostelem začínají houfovat nevěsty všech typů, Jimmy si uvědomí, že si chce vzít Annu z lásky. Možná by ji dokázal dostihnout a požádat o ruku do třetice ještě před vypršením lhůty, to by však musel nějakým zázrakem uniknout davům vdavekchtivých nevěst, které obklopují kostel i přilehlé ulice. (TV Nova)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (82)

chrispe 

všechny recenze uživatele

Velmi příjemná romantická komedie, která má pár skvělých scén. Pro mě je jen škoda, že hlavní roli má Chris O´Donnell, který je mi z nějkého důvodu krajně nesympatický. Ale zase mi to tu vyvažuje Renée (která ale, nalijme si čistého vína, podle mě nijak neexceluje). Jako celek je to ale moc fajn a jsem ráda, že jsem se na to konečně koukla. Příště budu možná koukat zas :-) ()

kocik1 

všechny recenze uživatele

Velká řachanda to věru není. Pokud vám tedy nepřijde směšné, že si zhruba tisícovka slečen v bílém střihne maraton po městě v dojemné snaze ulovit bohatého lumpa, pokud jo, jste na správné adrese. Co mě ale zaujalo, to je to, kdo holkám o tom běhu řekl dopředu, protože všechny prozíravě zvolily k té princeznovské nádheře namísto lodiček kecky.:-) Romantiku bych tady taky nehledala, kdyby přede mnou během 24 hodin stihnul můj chlap požádat o ruku asi tak stovku pipin, nejspíš bych ho shodila do Macochy a spolu s ním i ty jeho miliony dolarů, aby padal do měkkého. Nejsem přece vrah, kdo by si chtěl jít sednout kvůli jednomu blbečkovi, který neví co chce a nedá pokoj, dokud to nedostane. Sumasumárum: film, který je natočen profesionálně, herci jsou dobří a dialogy neskřípou, ale přesto je to hovadina na entou. ()

Reklama

Neezy 

všechny recenze uživatele

Trošku si říkám, jestli nejsem až moc hodná, když dávám tomuhle filmu vůbec nějakou hvězdičku. Ale mám ráda Renée a jeden vtip a jedna scéna se jim tam dokonce povedly. Nicméně je to film, který už nikdy nechci vidět znovu, protože si myslím, že jsem svůj čas mohla zabít daleko lépe. Je to vyloženě hrozný film, plný nesmyslů a rádoby vtipů. ()

dudo0606 odpad!

všechny recenze uživatele

Nikdy by ma nenapadlo, že Renée budem vidieť v takej kravine. Keď už vám je hlavný hrdina celý film nesympatický nezachráni to ani Renée Zellweger, na ktorú sa asi jedinú dalo pozerať s tými jej brčkami. Bože už len základná myšlienka príbehu bola taká sprostá, že nechápem ako mohli schváliť točenie filmu, a toľko zúfalých neviest nikde inde pokope neuvidíte. Och, že ja som sa radšej neučil na skúšku, fakt by to bol sto krát lepšie využitý čas. ()

peetriss 

všechny recenze uživatele

Jako romantický film i přes intenzivní dávkování cukru naprosto impotentní, neřkuli hloupé. Z hlediska komediálního nedokáže několik povedených situací divákovo zklamání vynahradit. Ženich na útěku je pouhým instantním produktem, jakých Hollywood natočil mraky, byť jsem viděl horší tituly. Chris O'Donnell se snaží, Renéée Zellweger jako vždy sympatická, ale mým hereckým vítězem je půvabná Brooke Shields, jejíž epizodní, ekonomicky racionálně smýšlející, postava mě dokázala rozesmát. ()

Galerie (23)

Zajímavosti (5)

  • Jedna z nevěst se snaží udělat na Jimmiho (Chris O'Donnell) dojem tím, že chodila na vysokou v Princetonu, kam chodila i Brooke Shields, která hraje ve filmu postavu Buckley. (peetriss)
  • Ve scéně, kdy si Jimmi (Chris O'Donnell) bere Anne (Renée Zellweger), má Anne nejdříve v ruce kytici světle růžových růží, ale vzápětí je její kytice z bílých lilií, poté se opět změní v růže a v posledním záběru opět na lilie. (Klariska)
  • V závěrečné scéně, kdy je ženich pronásledován nevěstami, účinkovalo tisíc komparzistek. Některé si dokonce přinesly svatební šaty z domu i přesto, že štáb je měl připravené pro všechny. (lesumir)

Reklama

Reklama