foto

Tommy Swerdlow

  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scenáristická filmografie

Filmy

2018 Grinch
2017 A Thousand Junkies
2002 Sněžní psi
1995 Zmatkář
1994 Malí obři
1993 Kokosy na sněhu

TV seriály

2000 Brutally Normal (TV seriál)

Herecká filmografie

Režijní filmografie

Filmy

2017 A Thousand Junkies

Producentská filmografie

Filmy

2017 A Thousand Junkies

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace